Victor Ponta lovește cam strâmb, dar lovește bine

Esența: Victor Ponta a vrut să dea în Dragnea, dar mai rău i-a lovit pe Maior și pe Kovesi. Adică fix pe cei care au semnat protocoalele secrete între SRI și DNA.

Victor Ponta

Pe pagina sa de facebook, fostul Prim-ministru a publicat un atac la Liviu Dragnea și o poză în care acesta apare alături de Maior și de Kovesi:

Da, stimați români – Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros – bla bla / din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah – da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie traditională – nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar ca să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes!!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp îi rog pe curajoșii din CEX ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pt “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simț dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie!

Dragnea, Maior și Kovesi
Dragnea, Maior și Kovesi

Oare a gândit-o mult?

Mulți contestă autenticitatea pozei. Să presupunem că este reală.

Deci, Victor Ponta îl acuză pe Dragnea că a făcut parte din Statul Paralel cândva? Pentru că dacă încă ar mai fi făcut parte, această poză cu siguranță nu ar fi apărut în spațiul public.

Ba mai mult, Victor Ponta spune că: “România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale! “.

Nu știu dacă Victor Ponta a gândit prea mult ceea ce a scris sau a primit ordin de la nașu’ (adică Maior, cel din poză)? De ce zic că nu prea a gândit-o? Pentru că nu prea a reușit să dea în Dragnea, mai ales când acesta a declarat că nu cedează în cazul legii offshore, cât a reușit să dea în Maior și în Kovesi.

Ce declara cândva Laura Codruța Kovesi?

Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber.

Sursa: Evenimentul Zilei

Concluzii?

Kovesi a mințit, iar acum avem și dovada.

Victor Ponta lovește cam strâmb, dar lovește bine. Numai că…

Fostul premier, Victor Ponta, a vrut să dea în Dragnea, dar mai rău i-a lovit pe Maior și pe Kovesi. Adică fix pe cei care au semnat protocoalele secrete între SRI și DNA. Adică fix acele protocoale împotriva cărora luptă alianța PSD-ALDE.

Maior este nașul său, iar Victor Ponta este cel care a numit-o pe Kovesi în fruntea DNA. Oare ce vrea să obțină acum Victor Ponta cu această poză? Că oricum din punct de vedere politic este mort de când a demisionat pe facebook din funcția de Prim-ministru și a lăsat cale liberă tehnocraților lui Cioloș.

PS. Între unul care a făcut parte din sistem și altul care încă face parte, ghici pe cine aș prefera…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Victor Ponta lovește cam strâmb, dar lovește bine”