Știrea care a scăpat atenției publicului

Esența: În toată agitația cu referendumul din 6-7 octombrie, a existat o știre mare legată de protestele din 10 august. Știrea care a scăpat atenției publicului este legată de preluarea unui videoclip de către o publicație străină.

Știrea care a scăpat atenției publicului

QMagazine a realizat și publicat un videoclip pe Youtube în care se poate vedea adevărata față a protestului. Se poate vedea adevărata intenție a protestatarilor “pașnici”. Se poate vedea ceea ce a fost negat vehement chiar de către cei care au luat parte la mișcările violente din 10 august.

Știrea care a scăpat atenției generale o găsești după videoclipul de la QMagazine.

Eureporter

Știrea care a scăpat atenției generale este că acest videoclip a fost preluat de Eureporter:

Introducerea

Este rar ca România să ajungă la știrile televiziunilor internaționale, iar când ajunge, acoperirea este, de obicei, legată de proteste. Este dificil să nu fiți agitați de vederea unui număr mare de oameni pe străzi. Mediatizarea internațională a protestelor din România este de obicei scurtă și foarte grafică. În 10 august, atenția internațională a fost atrasă de acuzațiile de violență a Jandarmeriei, iar condamnarea internațională a venit repede, comentatorii fiind rapid de partea protestatarilor ‘Rezist’, scrie James Wilson.

Despre protestatari instruiți

În România au fost dezvăluite imagini care arată că protestatarii s-au comportat într-un mod care sugerează că au fost instruiți. Videoclipurile publicate în România arată, de asemenea, că protestatarii atacă violent Jandarmeria și încearcă să intre în clădirile guvernamentale, provocând o reevaluare a versiunii acceptate anterior.

Un set de imagini arată că, deși jumătate din zona de protest din Piața Victoriei este goală, protestatarii au blocat în mod deliberat intersecția drumului principal la ora locală 19:00. Apoi au continuat să blocheze bulevardul Kiseleff înainte de a se muta spre o altă locație. Dar chiar înainte de a ieși din Piața Victoriei, protestatarii au făcut o întoarcere la dreapta și s-au repezit către intrarea în clădirea Guvernului. Cincizeci de minute mai târziu, pietre și alte obiecte grele au fost aruncate spre Jandarmerie.

Bun…

Articolul de la Europerter explică, practic, tot ceea ce s-a petrecut cu adevărat în data de 10 august. Și menționează chiar și de semnalele de avertisment date de Jandarmerie! Da, acele semnale despre care protestatarii “pașnici” au susținut că n-au existat.

Nu știu ce impact va avea acest articol din Eureporter. Dar măcar este un pas spre aflarea adevărului de către oficialii Uniunii Europene care până acum au fost mereu de partea protestatarilor, fără să-i intereseze realitatea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Știrea care a scăpat atenției publicului”