Simple precizări: Tudorel despre tractorel

Esența: În tot scandalul cu valizele, Tudorel Toader readuce în discuție cel mai fierbinte subiect al săptămânii trecute și formulează niște “simple precizări”.

Simple precizări

În tot scandalul cu valizele generat de un teleormănean care a preferat să ducă “dovezile” la Rise Project în loc să ducă geanta găsită la poliție, Tudorel Toader readuce în discuție cel mai fierbinte subiect al săptămânii trecute. Și anume, detalii despre revocarea lui Lazăr.

Ministrul Justiției publică pe pagina sa de facebook niște “simple precizări” legate de mutarea ședinței secției pentru procurori din CSM de avizare a revocării lui Augustin Lazăr din funcția de Procuror General.

Tudorel Toader

Simple precizări,

pentru a se vedea cine a solicitat CSM să amâne termenul de audiere a procurorului general!

25 octombrie 2018 – CSM – Comunicat de presă.

Secţia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit ca solicitarea ministrului justiţiei de avizare a revocării din funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Csaţie şi Justiţie a domnului Augustin Lazăr să fie analizată în şedinţa din data de 13 noiembrie 2018, ora 10.00.

Avizul motivat va fi înaintat Ministerului Justiţiei la data de 21 noiembrie 2018′.

01 noiembrie 2018 – adresa CSM nr. 3/22373/2018

‘Stimate domnule Ministru,

Vă aducem la cunoştinţă faptul că, urmare a solicitării domnului procuror general, Augustin Lazăr, şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul căreia se va analiza avizarea propunerii ministrului justiţiei de revocare din funcţie a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost programată pentru data de 20 noiembrie 2018 – ora 10.00′

1 noiembrie 2018 – adresa Ministerul Justiţiei către CSM nr. 3/91708/01.11.2018

‘Stimate Domnule Vicepreşedinte,

Am primit adresa dumneavoastră referitoare la reprogramarea şedinţei Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul căreia se va analiza avizarea propunerii ministrului justiţiei de revocare din funcţie a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru data de 20 noiembrie 2018 – ora 10.00. Având în vedere agenda prestabilită, vă rog ca şedinţa secţiei să fie reprogramată la o altă dată.

Tototdată, pentru evitarea acestor reprogramări, propun stabilirea de comun acord a şedinţei.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi colaborare!’

02 noiembrie 2018 – adresa CSM nr. 6/22373/2018

‘Stimate domnule Ministru,

Urmare a solicitării dumneavoastră, vă aducem la cunoştinţă faptul că şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul căreia se va analiza avizarea propunerii ministrului justiţiei de revocare din funcţie a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost programată pentru data de 19 noiembrie 2018 – ora 11.00′ 

Oare…

Augustin Lazăr mai are nevoie de timp pentru a-și face valiza? Sau de ce a solicitat o amânare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *