Semnătura lui Dragnea și reacțiile celor “corect informați”

Esența: Mare “știre”, mare! Semnătura lui Dragnea nu este a lui Dragnea, dar oamenii “corect informați” nu lasă adevărul să strice o propagandă “bună”.

Marea “știre”

Digi24 relatează:

Un parlamentar din Comisia de control a SRI a dat publicităţii fila cu semnăturile de pe protocolul dintre serviciul condus de George Maior şi ministerul condus de Liviu Dragnea. Documentul este atât mai relevant cu cât liderul PSD s-a făcut port-drapelul luptătorilor cu aşa-zisul “stat paralel”, al cărui profil nelegitim ar reieşi, potrivit retoricii lui Liviu Dragnea, şi din acest tip de protocoale.

Cine este parlamentarul care a lansat “știrea”?

Lucian Daniel Stanciu Viziteu, deputat USR, membru în Comisia de control a SRI:

O întrebare

Oare domnul deputat USR știe ce înseamnă “P.”-ul de dinaintea numelui lui Liviu Nicolae Dragnea?

Cum să scrii: “Protocol cooperare între MDRAP și SRI. Semnat Liviu Dragnea și George Maior. Mai sunt și alții. Deci este timpul să vă opriți cu propaganda mincinoasă a statului paralel. PSD și ALDE să se ocupe de economie și problemele reale ale românilor și nu de situația unor condamnați! #farapenali “?

Altă întrebare

Cât de credibil crede că poate fi cineva care acuză pe altcineva de propagandă mincinoasă, dar chiar el face propagandă mincinoasă?

Iar se găsește cineva să încerce o diversiune cu “statul paralel”… Nu mai dezvolt aici subiectul. L-am acoperit deja într-un articol.

De ce zic că deputatul USR face propagandă mincinoasă?

Simplu. Semnătura nu este a lui Liviu Dragnea! Măcar din cauza “P.”-ului de dinaintea numelui. Acest lucru reprezintă faptul că cineva a semnat “Pentru” o altă persoană. Dar un deputat să nu știe acest lucru? Ori e incompetență, ori e ticăloșie;

Semnătura lui Dragnea

Jurnalista Sorina Ruxandra Matei a publicat pe pagina sa de facebook o poză în care apare semnătura lui Dragnea. Cea reală:

Semnătura lui Dragnea

Dacă ne uităm la cele două semnături, se vede de la o poștă diferența! Oare deputatul USR care a lansat această manipulare a aflat că a mințit? Sau știa de dinainte? Oricum ar fi, “știrea cea mare” și-a produs efectele deja…

Publicul “corect informat” atacă

La o postare a celor de la Digi24 pe facebook ce are ca titlu “Dragnea își schimbă declarațiile despre protocolul SRI: ‘Nu e semnătura mea’.”, oameni care se consideră corect informați ar fi trebuit să știe deja care e situația, dar când e vorba de ura împotriva lui Dragnea, ce mai contează adevărul? Doar nu lasă ei ca adevărul să strice o propagandă “bună”:

Capturile de ecran le-am făcut în jurul orei 6:15 în dimineața zilei de vineri, 27 iulie 2018, la o zi după “marea știre” și la 4-6 ore diferență față de momentul în care au fost scrise comentariile! Dar “știrea” a fost demontată deja de aseară, cu mult înainte de ora 12! Totuși, cei care se consideră “corect informați”, dau dovadă din nou că ura pentru PSD și alte posturi de televiziune nu îi lasă să afle adevărul.

Cum am mai zis, de ce să lase adevărul să strice o propagandă “bună”?

PS. Semnătura este a lui Sevil Shhaideh, o parte a presei prezentând deja dovezi în susținerea acestui argument.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *