Reacția Simonei Halep la înjurăturile anti PSD (video)

Esența: Un “deștept” s-a gândit că ar fi mișto să înjure PSD-ul în timpul unui meci de tenis. Reacția Simonei Halep a fost exemplară! Până și reacția lui CTP a fost exemplară.

Bravo Simona Halep!

Simona Halep (26 ani, 1 WTA) s-a impus dramatic la Montreal și i-a luat al doilea trofeu în acest an lui Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), după 7-6(6), 3-6, 6-4 în finala Rogers Cup.

Două luni trecuseră de când Simona Halep și Sloane Stephens se întâlneau în finala de la Roland Garros. Un duel care s-a repetat la Montreal și care a avut aceeași câștigătoare, tot după trei seturi. Trofeul de data aceasta a venit într-un oraș în care Nadia a făcut istorie, iar Simona o continuă.

Sursa: GSP

Nesimțire și lipsă de educație

Vă vine să credeți că în timpul unui meci de tenis cineva s-a “gândit” că ar fi mișto să iasă în evidență cu o înjurătură politică? Da, chiar s-a întâmplat asta! Oricât de greu ar fi de crezut.

Un român care a emigrat în Canada, spectator la meciul Simonei, a profitat de un moment de linişte. Şi-a strigat nemulţumirea faţă partidul de la Putere şi imediat s-au auzit hohotele de râs ale altor conaţionali ce erau în tribune.

El a rostit de mai multe ori sloganul şi a fost nevoie de intervenţia arbitrului pentru a restabili liniştea.

Sursa: Digi24

Reacția Simonei Halep

Dacă reacția Simonei Halep la huiduielile de pe Arena Națională la adresa Primarului General a fost una de șoc, acum reacția Simonei Halep a fost una incisivă. S-a văzut cât de dezgustată a fost de cele auzite:

Vreau să spun două cuvinte în română – mulţumesc pentru susţinere, şi pentru cei care au fost un pic altfel, vă rog data viitoare când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri.

Bravo Simona!

Reacția Simonei Halep a fost exemplară.

Cetățeanul român care a emigrat în Canada a dat dovadă că dacă ești prost, ești prost oriunde în lumea asta. Dacă ești needucat, nu te poate educa o țară străină.

E grav!

Da, e grav dacă am ajuns să-l laud pe Cristian Tudor Popescu:

Simona Halep îşi trăieşte legenda. Spuneam după Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucătoare o legendă a tenisului. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine.

Sursa: Digi24

Închei prin a spune că prin ura față de Dragnea și PSD nu poate fi justificat orice!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *