Rareș Bogdan, mai crizat ca niciodată

Esența: “Marele jurnalist” de la iRealitatea, Rareș Bogdan, a răbufnit de nervi, atacând atât Înalta Curte, cât și pe Viorica Dăncilă, spunând că puterea ar vrea să reducă democrația.

Tristește mare…

În aceeași zi în care Tudorel Toader a anunțat adoptarea OUG privind legile justiției, Înalta Curte le-a mai dat o lovitură rezistacilor: orice persoană prezentă la un miting în faţa unei clădiri publice şi care nu a anunţat în prealabil prezenţa la protest poate fi sancţionată.

Adică gata cu protestele “spontane”. Sau, putem privi și dintr-o perspectivă capitalistă și să zicem că cine vrea să protesteze va trebui să “cumpere un bilet de participare”.

Reacții la această decizie au fost multe, care mai de care mai idioate. Dar una a ieșit în evidență…

Rareș Bogdan

Conform PSNews, “jurnalistul” de la iRealitatea, Rareș Bogdan, a declarat:

Ne îndreptăm spre Turcia lui Erdogan. Poate de aceea este doamna Dăncilă acolo, pentru a reduce democrația. Modelul turcesc prinde aripi în România. Să nu mai poți protesta? În urmă cu 29 de ani au murit oameni la Revoluție pentru ca noi să avem dreptul să protestăm, iar eu voi lupta împreună cu dvs. și cei care încă suntem liberi pentru ca alții să nu fie de acord cu noi. Aceasta este esența democrației. Oamenii ăștia nu pricep democrația! Este mai mare rușinea!

Vreau să văd și eu motivația la așa ceva pentru că este cea mai mare imbecilitate care se poate întâmpla într-o țară democratică. Să ia exemplul american, să ia exemplul francez, german, britanic! Unde se cred?! Ăștia sunt Înalta Curte a Partidului Comunist sau sunt Înalta Curte într-o democrație?! Rușine pentru România! Încet și sigur ne îndreptăm spre o autocrație, din păcate, cu acordul unor instituții ale statului român și a unor oameni din aceste instituții. Rușine României că după 28 de ani se întâmplă așa ceva!

Ce?!

Acest wannabe Ion Rațiu și “influensăr” de creiere netede n-a înțeles că există legi. Legi pe care trebuie să le respecte toată lumea, chiar dacă te cheamă Rareș Bogdan.

Parcă “domnul” de la iRealitatea lupta pentru statul de drept, nu? Dar cum poți face asta când ataci și insulți Înalta Curte?

Și să înțelegem de la “ilustrul” geostrateg, Rareș Bogdan, că nu e bine să ne apropiem de alte țări decât de cele din UE? Nu avem voie să ne dezvoltăm economic decât “cu ajutorul” UE? De ce, se supără stăpânii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *