Raluca Prună pe ce planetă trăiește?

Esența: Fostul Ministru al Justiției din Guvernul “tehnocrat”, Raluca Prună, a făcut o declarație care ne dă niște mari semne de întrebare.

De pe ce planetă vin “tehnocrații”?

E o întrebare retorică. Toată lumea știe că așa-zișii tehnocrați USR-iști sau “Mâitori” vin de pe Securistus.

Și cum îi putem deosebi de ceilalți oameni din România?

Simplu. Cei de pe Securistus aplică mereu dubla măsură, neagă evidentul și trăiesc în lumea lor paralelă.

Și cum trebuia să avem și un exemplu, o avem pe Raluca Prună, fostul Ministru al Justiției, “lovită” recent de Tudorel Toader. Știm de unde vine, dar nu știm pe ce planetă trăiește…

Raluca Prună, despre revocarea lui Lazăr

Conform Digi24, fostul Ministru al Justiției, Raluca Prună, a declarat:

Spunem aşa – exista o ordonanţă de clasare pe care încă nimeni nu a văzut-o, care s-a dat în 2013 de Lazăr, dar e ca la Radio Erevan, nu de Lazăr Augustin, ci de Lazăr Cristian în 2013, când cetăţeanul Iohannis era primar şi asta s-a dat pentru ca în 2016 să şantajăm preşedintele. Eu nu am trimis la preşedinte aşa ceva. Ştiu că există în minister un corp de control al ministrului – poate că ar fi cazul să investigheze – (…) eu am trimis, după ce am primit avizul, dosarul la preşedintele României şi nu exista în acel dosar niciun fel de ordonanţă de clasare. Poate în realitate a existat ordonanţă. Nu ştiu, aştept şi eu să o văd, dar nu a făcut parte din această procedură. (…) Este ridicolă toată această poveste şi ridicolă fiind are un sens foarte important: sensul este ca noi să vorbim azi despre asta, în loc să ne punem întrebarea care este temeiul legal în baza căruia s-a declanşat procedura de revocare a procurorului general. Şi afirmaţia mea este că nu există temei legal.

Ce declara Raluca Prună despre revocarea lui Nițu?

Conform Digi24 (în data de 27.01.2016), Ministrul Justiției de la acea vreme, Raluca Prună, declara:

Nu exclud nicio variantă pentru că legea prevede asta. Există posibilitatea menținerii, există posibilitatea revocării, pentru că așa prevede legea. Iau în calcul orice fel de instrument pe care îl am la dispoziție prin legea română care e acum in vigoare.

Deci Raluca Prună din 2016 o contrazice pe Raluca Prună din 2018. Temeiul legal este dat de faptul că “așa prevede legea”. Fain. Ironic.

Cât despre clasarea invizibilă…

Cum adică “încă nimeni nu a văzut-o“? Nimeni dintre cei spălați pe creier, poate. Cei care nu se uite la Antena 3 sau care nu urmăresc site-ul luju.ro nu au văzut ordonanța de clasare.

Ordonanța de clasare (pag. 1) - luju.ro
Ordonanța de clasare, pag. 1 (sursa: luju.ro)

Ia uite, ordonanța invizibilă pentru hashtag există. Și poza reprezintă doar prima pagină. Restul paginilor le poate găsi oricine dorește pe site-ul celor de la Lumea Justiției.

Deci, mai avem încă o dovadă a dorinței celor spălați pe creier de a fi prostiți de propagandă în continuare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *