PS mesajul va fi șters peste o oră!

Esența: Tudorel Toader se ține de glume. Acesta a publicat o serie de postări cu mesajul de final “PS mesajul va fi șters peste o oră!”. De cine și-a bătut joc?

PS mesajul va fi șters peste o oră!

Troll-ul zilei, Tudorel Toader. De ce? Pentru că a scris pe pagina sa de facebook o serie de mesaje care se “autodistrug” după un timp.

Mesajele par să fie o bătaie de joc (în sensul că îi ia la mișto) la adresa unor “analiști” și habarniști din presă care au contestat Ordonanța pe legile justiției.

Primul mesaj

Răspuns

pentru cei ce nu vor să înțeleagă:

Comisia de la Veneția nu a luat în discuție modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor justiției. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018!

PS: mesajul va fi șters peste o oră!

Al doilea mesaj

Răspuns

pentru cei ce nu vor să înțeleagă:

Un membru titular al Comisiei de la Veneția nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual face parte – în caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!

PS: mesajul va fi șters peste o oră!

Al treilea mesaj

Răspuns

pentru cei care nu vor să priceapă:

Nu poți să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraților la 20 de ani de activitate, dar și împotriva OUG fără de care soluția legislativă ar fi intrat în vigoare în ziua următoare!

PS: mesajul va fi șters peste o oră!

Al patrulea mesaj

Răspuns

pentru cei care nu pot să înțeleagă mecanismele statului de drept:

…pauză de documentare!

PS: mesajul va fi șters peste o zi!

De cine și-a bătut joc?

De mulți, chiar foarte mulți. Ăsta-i farmecul…

Dacă am putut înțelege eu bine, unul dintre mesaje pare să fi fost direcționat spre un partid din coaliția de guvernare. Oare așa să fie?

PS. Acest articol nu se va autodistruge, pentru a păstra “în viață” acest minunat act de trolling. Pare destul de evident că Tudorel Toader nu va fi remaniat din moment ce acesta comunică și din concediu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *