Propaganda anti-PSD și amatorismul

Esența: Propaganda anti-PSD a funcționat o perioadă lungă de timp aproape perfect. Dar acum pare că a “ruginit” și “jurnaliștii” au început să se încurce unii pe alții.

Despre propaganda anti-PSD

Nu cred că mai este cineva care să nu fi auzit de cele mai celebre site-uri de propagandă anti-PSD:

  • Hotnews;
  • Ziare.com;
  • Digi24.

Dar, uneori, propaganda mai și scârțâie.

Să începem:

Amatorism în desfășurare

În data de 23.10.2018, la ora 19:02, propaganda anti-PSD de la Hotnews spunea:

Surse politice au declarat pentru HotNews că Liviu Dragnea l-ar fi convins pe Călin Popescu Tăriceanu să renunțe la susținerea lui Tudorel Toader, o variantă luată în calcul pentru Ministerul Justiției fiind Eugen Nicolicea.

Dar…

Tot în data de 23.10.2018, dar la ora 18:52, propaganda anti-PSD de la ziare.com spunea că vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, marți, la Parlament:

Nu dorim să ducem lucrurile mai departe decât ele sunt. ALDE a avut o opțiune clară în vederea selectării dlui Toader ca ministru al Justiției. ALDE l-a susținut tot timpul pe dl Toader ca ministru al Justiției și a colaborat cu dânsul. În același timp, poziția de ministru al Justiției în contexul guvernamental aparține PSD, de aceea noi avem două poziții care sper să nu fie contradictorii.

Pe de-o parte, apreciem prestația dlui Tudorel Toader, pe de altă parte respectăm atributul PSD de a-și evalua miniștrii pe locurile pe care dânșii le-au avut în repartiție.

Deci propaganda anti-PSD de la ziare.com, cu 10 minute înaintea celor de la Hotnews, spunea că Toader ARE susținerea ALDE.

Și asta nu e tot…

Astăzi, 24.10.2018, la o zi distanță de toate informațiile lansate de propaganda anti-PSD pe subiectul “Tudorel Toader remaniat”, vine și Digi24 cu o “bombă pe surse”, un articol cu titlul “Informații Digi24: Funcția lui Tudorel Toader depinde de evaluarea procurorului general, anunțată astăzi “, care începe așa:

Tudorel Toader este aşteptat să-şi prezinte decizia în privinţa procurorului general. Ministrul a anunţat încă din august că începe evaluarea activităţii lui Augustin Lazăr şi, până acum, a depăşit termenele pe care singur le-a stabilit pentru încheierea procedurii. Potrivit surselor Digi 24, rămânerea lui Tudorel Toader în funcţie depinde de concluzia pe care ar urma să o facă publică astăzi.

Ce-a fost și ce-a ajuns

Nici propaganda anti-PSD nu mai e ce-a fost odată…

Cât de penibilă și disperată să fi ajuns propaganda anti-PSD astfel încât să se încurce ei între ei, fără pic de ajutor din afară?

Sau… cât de amatori să fie să-și dezvăluie adevăratul motiv al întregii serii de fake-news-uri împotriva PSD-ALDE, pe subiectul remanierii lui Tudorel Toader?

Oare disperarea asta e un semn că lucrurile vor intra în normalitate în curând? Să sperăm…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *