Președintele Iohannis: “înlocuirea acestui accident al democrației”

Esența: Nici acum nu pare că depășim sfera declarațiilor ciudate, halucinante, stupide, etc. Președintele Iohannis se alătură și el cu o declarație de toată jena.

Președintele dixit

Conform Mediafax, Klaus Iohannis a declarat:

Trebuie să menţionez o mare ingrijorare pe care o am, cu toate că nu vă priveşte direct. E vorba de anul 2019, când România va prelua preşedinţia Consiliului UE, o poziţie extrem de onorantă şi de solicitantă, mai ales pentru Guvern. Părerea mea e că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Acum câteva săptămâni am spus că vom face faţă rezonabil, numai că între timp lucrurile au luat-o razna, la Guvern nu se mai înţeleg care sunt persoanele responsabile, persoanele care ar trebui să se ocupe de asta demisionează sau sunt demişi. Cred că şi acum, în ultimul moment, necesitatea politică este înlocuirea acestui accident al democraţiei româneşti care este Guvernul Dragnea-Dăncilă. Nu există nicio perspectivă de bună guvernare şi implicare în afacerile europene. Aceste lucruri sunt foarte grave.

În paralel…

Liviu Dragnea mai prezintă încă o “valiză”. Conform Antena 3:

A găsit-o un localnic din Sibiu, care a dat-o unui prieten altui prieten. Sunt niște stick-uri pe care o să vi le oferim. Am văzut cu toții că deși există jurnaliști care fac dezvăluiri, unele chiar cutremurătoare, chiar bine documentate, cu privire la activitatea posibil infracțională a președintelui Iohannis, aceste știri ori nu se prezintă, ori mor repede. Am zis să le reiau eu. Cred că românii au un drept legitim să știe cine e și ce a făcut acest personaj. E o imagine falsă, un personaj de carton, pus în vitrină de statul paralel. Mulți procurori l-au descris ca un șef de clan, un șef de grup organizat cu toate acțiunile întreprinse în perioada când a fost primar.

Așadar

Fix înainte de preluarea președinției Consiliului UE, Președintele asupra căruia există suspiciuni ale unor activități posibil infracționale, consideră Guvernul un “accident al democrației românești” care trebuie înlocuit.

Accident? Al democrației? Adică un Guvern numit de o majoritate Parlamentară aleasă prin vot este un accident? Ok. Înseamnă că și Președintele ales prin vot este un alt accident al aceleiași democrații. Atunci, Președintele este accidentul numărul 1 în stat, nu?

Numai bolșevicii nu sunt de acord cu democrația. Bine, și fasciștii.

Eu tot sper că cineva îl sabotează pe Iohannis, altfel singura explicație pentru toate aberațiile pe care le-a scos în ultima perioadă o reprezintă doar prostia. Iar acum nu face altceva decât să ne arată cât de mult îl deranjează democrația pe acest Președinte cu apucături de dictator.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *