Ponta, interviu în care scapă multe “perle”

Esența: Victor Ponta i-a acordat lui Iosif Buble un interviu lung de peste două ore în care a spus multe, dar și multe “perle” care îl “albesc” pe Dragnea.

Ponta spune multe…

“…Ponta: Doamna Pivniceru, dacă tot plecați în martie, haideți să rezolvăm nebunia asta cu procuroriul general, procurorul șef la DNA, procurorul DIICOT, că nu avem.

Cine era cel mai vocal în această discuție? Să numim oamenii odată? Era Liviu… pe bună dreptate, dacă vreți. Liviu Dragnea a zis ‘băi, voi n-aveți dosare penale, mie mi-a făcut Morar dosar pentru referendum, deci pe voi nu vă interesează, hai să punem șef ca să scăpăm de Morar.’…”

Întâlniri

“…Ponta: Și ne-am întâlnit, cum ne întâlneam destul de des, la K2… Eu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea… Sebastian Ghiță, bineînțeles… domnul Maior, domnul Coldea.

Liviu era cel mai agitat, pe bună dreptate: ‘domne, eu am dosar… și pe voi nu vă interesează. Tu te cerți cu Băsescu și eu o să ajung la pușcărie.’

Fiecare din cei prezenți de acolo, c-o fi sunat Maior, c-o fi sunat Coldea, Dragnea, Oprea, fiecare încerca să găsească soluții… Băsescu, ok, renunță la Morar, dar fără Kovesi nu se poate.”

Despre Kovesi

“…Ponta: Liviu, pe bune dreptate, zicea: ‘băi, dar eu am dosar. Hai să-l schimbăm pe Morar, să nu mai fie Morar acolo’. Și la un moment dat, cred că Coldea le-a explicat: ‘băi, Codruța e o tipă extraordinară, n-ai nicio problemă. Uite, i-a dat NUP lui Iliescu, nu e anti PSD-istă‘…”

Pentru cine are răbdare să vadă interviul complet de 2 ore 22 minute și 6 secunde:

Concluzii?

Înainte de concluzii, trebuie să menționez că Ponta s-a ținut de cuvânt. În martie, Mona Pivniceru a ajuns la CCR.

Acum, concluziile.

Pentru mine este destul de clar un lucru: Dragnea a făcut parte din sistem, până ce statul paralel l-a executat.

Adică, să nu-l credem pe Ponta când povestește aceste lucruri? Mi-e greu să cred că asta a vrut să divulge. Dar, ca și alte dăți, când Ponta vorbește mult, mai scoate și “perle” din astea.

Mai exact, Coldea “i-a tras-o” lui Dragnea păcălindu-l cu Kovesi. Iar după ce Dragnea și PSD au câștigat alegerile din 2016, știm ce s-a întâmplat cu Coldea.

Vă imaginați cum ar fi arătat România astăzi dacă Dragnea nu era executat de sistem?

Concluzia mea după ce am auzit interviul lui Ponta, Dragnea nu este altceva decât un om care vrea să se răzbune pe sistem. Iar asta înseamnă distrugerea statului paralel.

Cine va câștiga oare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *