ONG sorosist. Ce mai boicotează Soros acum?

Esența: Amnesty International, un ONG sorosist care apără drepturile omului, s-a gândit că ar fi bine să boicoteze referendumul pentru familie. Dar nu le-a ieșit.

Amnesty International, ONG sorosist

De pe site-ul oficial al acestui ONG sorosist aflăm că ei fac “campanie pentru o lume în care de drepturile omului se bucură toată lumea.” Ok. Toate bune și frumoase. Dar la fel arată descrierea oricărui ONG sorosist.

Tot de pe site-ul lor mai aflăm că “După mai mult de 50 de ani de realizări revoluționare, Amnesty a trecut printr-o transformare majoră, adaptându-se la schimbările dramatice din lume.

Ne-am mutat de la o bază mare din Londra, pentru a deschide birouri regionale în orașe din Africa, Asia-Pacific, Europa Centrală și de Est, America Latină și Orientul Mijlociu. Aceste birouri sunt centre importante pentru investigațiile, campaniile și comunicările noastre.

Deci, iar legături cu Marea Britanie. La fel ca celălalt ONG sorosist, Liberty, pe care însă l-am lăudat într-un articol mai vechi.

De ce tot zic ONG sorosist?

Pentru că a primit finanțări de la Soros, de-aia. Dar n-am aflat asta de pe site-ul lor, pentru că nu au finanțările publice (link-urile nu funcționează, în mod suspect), ci dintr-un articol de pe irishtimes.com. Bine, dovezi că Amnesty International este un ONG sorosist sunt pe tot internetul, pentru că “internetul nu uită”, oricât ar încerca unii să ascundă diverse. Și așa pare, că Amnesty International vrea să ascundă sursele de finanțare.

Toate bune și frumoase, nu?

Până aflăm că Amnesty International a încercat să boicoteze referendumul pentru familie din România!

Conform Euractiv:

Amnesty International a declarat în data de joi (13 septembrie) că va încerca să împiedice referendumul planificat de România pentru a schimba definiția ‘familiei’ pentru că aceasta va ‘încălca standardele internaționale în domeniul drepturilor omului’ și va face imposibilă legalizarea uniunilor de același sex.

Care “standarde internaționale”?! Pentru că România nu a adoptat niciun “standard internațional” în legătură cu căsătoriile dintre homosexuali. În România căsătoriile între persoane de același sex nu sunt un drept pe care ar putea să-l piardă din cauza referendumului.

Și… logic că “va face imposibilă legalizarea uniunilor de același sex.Acesta este scopul referendumului!

Bine că nu le-a reușit…

Pentru că CCR a decis că legea de revizuire a Constituției este constituțională: “Curtea Constituţională a României a decis că legea de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie respectă dispoziţiile Legii fundamentale privitoare la constituire.” (sursa: DcNews)

Astfel, decizia fiind definitivă și irevocabilă, ultima oportunitate de contestare juridică a inițiativei cetățenești a picat.

Referendumul va avea loc în zilele de 6-7 octombrie 2018!

Eu voi vota DA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *