Niculae Bădălău, declarații “lămuritoare”

Esența: Niculae Bădălău a făcut niște “dezvăluiri-șoc” despre jaful din casa sa. Dacă ți se pare că sunt ironic, ai dreptate. Pentru că declarațiile sunt cam… puerile, să nu zic altfel.

Ce “reclame” mai avem?

În timpul “serialului” #TeleormanLeaks se mai întâmplă să apară și “reclame”. Una dintre aceste reclame este cea mai nouă declarație a lui Niculae Bădălău despre jaful din casa sa.

Niculae Bădălău

Conform Antena 3, Niculae Bădălău a declarat:

Un domn sau niște domni au intrat în locuința în care noi dormeam la etaj. Nu am auzit absolut nimic, avem sistem de supraveghere video și de mișcare, cel de mișcare era oprit pentru că avem un cățel mic care tot aleargă pe acolo. Camerele de supraveghere erau oprite pentru că soția mea are o problemă că poate cineva intra pe IP-ul camerei și o poate vedea în anumite momente și nu are intimitatea necesară. Absolut nimic deranjat în casă. Ușa a fost deschisă cu cheie.

Ce mă?!

Pe bune? Cum să declari așa ceva?

Deci, bagi niște bani în siguranța casei. Cumperi un sistem de supraveghere video și de mișcare, pe care nu-l folosești. Dar de ce nu-l folosești? Pentru că un cățel mic și pentru că soția e o femeie pudică și paranoia.

Chiar poate crede cineva ce a declarat Niculae Bădălău?

Ce se subînțelege?

Sau, mă rog, ce înțeleg eu, pentru că gândesc prea mult uneori și-mi place să aberez și să speculez.

Eu înțeleg așa:

Cățelul “care tot aleargă pe acolo”

Deci, Niculae Bădălău are un cățel foarte energic, care n-are somn. Și pentru că n-are somn, aleargă aiurea prin casă. În aceeași casă în care ar fi intrat cineva, un necunoscut, dar care nu a forțat ușa, pentru că avea cheie?! Dar de ce nu a reacționat acest cățel când cineva intrase în casă? Un lătrat, o mușcătură, ceva? Nu? Era prea ocupat să alerge pe acolo? Sau cățelul îl cunoștea pe necunoscut? Sau…

Soția pudică și paranoia

Soția lui Niculae Bădălău are “anumite momente”. Intime, desigur. Ce fel de momente? Nu am înțeles prea bine. O merge doar în chiloți în propria casă? Cât tupeu… Sau poate are altfel de “anumite momente”? Și mai intime…

Iar Niculae Bădălău a declarat că soția sa nu se simte bine în propria casă din cauza camerelor video. Dar geamurile o deranjează? Că poate se uită cineva de afară.

Lăsând ironiile deoparte…

Deci, Niculae Bădălău, mare baron al PSD-ului, nu are încredere într-un sistem de supraveghere? De ce? Cine poate să-l acceseze? Pentru că nu oricine are acces. De regulă, aceste sisteme fiind protejate de user și parolă, sau o altă metodă de protecție, astfel încât să ai acces doar tu la ele.

Se teme să nu fie supravegheat de SRI? De DNA? De orice altă combinație de litere? Ei au alte metode. De hackeri? Bine. Și ce-ar face cu imaginile? S-ar duce cu ele la o revistă de scandal?

Sau în spatele acestui “jaf” cu “absolut nimic deranjat în casă” se află un alt motiv?

Să speculăm? S-a speculat destul…

Cert este că totul pare dubios.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *