Mitică Dumbravă versus Daniel Dragomir. “Dialogul” complet

Esența: Se pare că apelul către șefii celor două Camere al fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, a deranjat. Iar “Mitică” Dumbravă a ieșit public să amenințe.

Deranjul e mare?

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a publicat pe pagina sa de facebook următoarea postare:

Conferința de presă pentru și despre generalul Dumbravă

Propunerile Romania 3.0 au deranjat teribil dacă și generalul Dumbravă alias Mitică a scos capul să amenințe.

Aveți aici toate comentariile sale: amenințări, conspirații, spionite, aroganțe, ‘finanțatori’, cubiști, agenturili străine, media plătită și alte filme.

Aceștia sunt oamenii care au distrus România!

Aceștia sunt oamenii care ne-au băgat în pușcării. Generali ai Armatei române.

Voi organiza o conferință de presă exclusiv pentru Mitică Dumbravă.

Nu voi ceda amenințărilor acestor mafioți și nici șantajului ordinar.

România trebuie să se elibereze de toți acești soldați ai statului paralel!

#curaj
#romania30

Deranjul pare să fie din cauza apelului public a lui Daniel Dragomir către președinții celor două Camere. “Dialogul” dintre “Mitică” Dumbravă și Daniel Dragomir s-a întâmplat în acea postare.

“Dialog” între Daniel Dragomir și “Mitică” Dumbravă

Totul începe cu o amenințare

Dumitru Dumbravă: Frate! mai ușor cu pianul pe scări ca te penibilizezi. îți dau un sfat cu bună credință.

Daniel Dragomir: Amenințările voastre de mafioți nu mai țin “frate” Mitică. Veți răspunde pentru faptele voastre. Amnistia nu se va aplica celor ce și-au arestat abuziv proprii concetățeni. Așa că… ghinion. La pușcărie tu nu reziști nici 2 zile…😁. Dar lasă că o sa ajute Florin😂😂

Dumitru Dumbravă: Era un sfat prietenesc. Văd că nu ai nevoie. Ignoră-l! Sper să reușești!

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă păstrează-ți sfaturile prietenești și juridice pentru gardieni.😁

Dumitru Dumbravă: Văd că nu prea îți iese… . Să ignori sfaturile bune. Mult succes! Ești pe cont propriu. Nu prea mai pariază nimeni pe cai morți zilele astea.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă cred că mai bine te concentrezi pe dosarele tale.😁 sunt cam multe. Analizele tale de doi bani mă lasă rece. Accept însă că ai un tupeu fantastic să scoți capul în lume. Trage puțin aer curat în piept. Și pregătește bagajul.😂

Jigniri…

Dumitru Dumbravă: Da! Superficial cum știam. Speram să fi depășit faza asta. Îmi amintesc de Divertis în anii lor buni – ‘tu te complaci în penibilitate’😊😊😊. Mi-e clar că nu ai citit cu atenție ce am scris….ori nu te mai poți concentra.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă pe tine? Sunt concentrat tot timpul. Dacă ai ști cât de concentrat sunt. Și eu. Dar mai ales muuulți alții. 😁 lasă teama și versurile, hai cu judecătorii și jurnaliștii.

Daniel Dragomir: Apropos de penibil. Nu cumva tocmai te-au dat afară ca pe un gândac? După câte ai făcut pentru ei. Merită să faci și pușcărie pentru ei?😁

Despre mandate de siguranță națională

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă măi Mitică, tu mai ții minte când mergeam noi doi la judecători de la Înalta Curte noaptea acasă să luăm mandate de siguranță națională? Concentrează-te “prietene”. Hai, pas cu pas…😛

Dumitru Dumbravă: Doar ca să înțeleg ce spui…. Tu (vizionarul, justițiarul, prințul adevărului absolut, regele dreptății și al platformei civice cinșpe – zero…. însetatul de dreptate… speranța penalilor de pretutindeni și mijlocitorul Black Cube părăsit de avocată😊) spui că ai fost părtaș la obținerea unor mandate de securitate națională în cursul nopții? Trezește-te prietene! Securitatea națională nu e cu program 08-16 și cina la hilton de la ora 21. E chiar 24/24. Eram convins că știi asta.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă ai ramas tot un penibil pensionar. Cu toate ‘informațiile’ voastre și abuzurile voastre, sunteți doar simpli executanți. Văd că ești bun la sfaturi. Ține-le pentru judecătorii tăi acoperiți😜. Ai predat rețeaua? Tot ok?

Despre bani…

Dumitru Dumbravă: Dincolo de glumă… obiectiv privind… Daniel. De la 2000 de like-uri faci 400 pe medie. Nu e de bine pentru finanțatori. Și aud în târg că sunt total nemulțumiți. Nici dacă mă invoci pe mine nu treci pragul de 500. De asta spun că nu văd un viitor în roz bonbon pentru tine. Nu îți dau sfaturi. Doar îți spun că pregătesc o acțiune😉. Așa că orice referire la mine se va traduce într-o sumă de bani. Sunt sigur că am ce executa că doar ți-a întrat o sumă frumoasă în contul unei rude apropiate (eu știu cine e, aștept verdictul instanței). Dar am auzit că mai sunt unii în piață care o revendică. Că au plătit banii dar s-au ales cu nimic. O să mă grăbesc cât pot dar tare mi-e că instanțele se vor mișca iar mai lent decât băieții de care spuneam.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă ai reușit să mă distrezi. Ești simpatic. Vai, mustești tu de informații😁. Din 2013 vă tot chinuiți, mai ‘captați’ ceva.🙈 mai aruncați câte o poveste, mai fabricați niște probe, mai lucrați cu ceva judecători. Mitică. Ai rămas același securist – procuror penibil. Hai cu acțiunea aia la instanță. Te aștept cu ceva frumos😛

Dumitru Dumbravă: #curaj orice spui va fi folosit împotriva ta

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă Mitică, Miticăăă, ia mai numără-mi like-uri. 😄

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă pensionarule drag, și tu, ca si Coldea aveți o manie. Ăla cerea declarația de la DIICOT ‘să o prezinte la serviciu’, tu ai mania ‘eu sunt procuror securist’. Nu mai bine te duci tu la pușcărie până pregătești ‘acțiunea’ aia frumoasă? 😜

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă Mitică, Miticăăă, voi numai conturi și bani și conspirații aveți în cap. De aia ați ajuns așa bine. Noroc că ți-a dat președintele încă un grad când ți-au dat cu șutul în poponeț. Ah, scuză-mă. Nu ți-a dat nimic. Doar mure și un bilet la Rahova😂😂

Amenințări, din nou

Dumitru Dumbravă: Toate cele bune Daniel! Și o seară liniștită! Îmi pare rău că ți-am stricat Feng shui-ul. Chiar nu am altceva cu tine decât pe persoană fizică. Urmează să plătești pentru tot ce ai făcut și ce ai spus sau ce vei spune în legătură cu mine dar în disonanță cu realitatea stagiritului (hai că ești olimpic la filosofie). Nu cred că poți să realizezi în seara asta ce presupune asta dar în câteva zile și tu și finanțatorii tăi vor ști. Și în câteva săptămâni ai să te dumirești.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă filosoful lui pește prăjit, arici cu pedale înstelat. Știu că ești disperat. E greu când te-au aruncat ca pe o măsea cariată. Amenințările și stilul ăsta mafiot te-au adus aici. ‘Finanțatorii’ din caputul tău, tenebrele, conspirațiile, agenturili străine, cubiștii, conturile și alte mermeleli dinastea, eu sunt obișnuit cu ele. Nu mi-ai stricat nicio seară. Mă bucur sincer să văd cum aruncați cu acuzații de zici că ești în ianuarie 2015 și toate instanțele erau ale tale. Din păcate, nu ai înțeles nimic. O să îți plătesc, stai liniștit. Cu vârf și îndesat. Așa cum i-am transmis și fratelui tău Coldea în iunie 2015. Întreabă-l pe el ce i-am promis. Te va lumina. De tot.

Avocați…

Dumitru Dumbravă: Sunt extrem… dar extrem de luminat în legătură cu tine Daniel. Doar niște mici adăugiri și nuanțe mai trebuie. Nu mai am nevoie de alte lucruri. Ești destul de stupid…spun avocații cu care vorbesc. Sau ai destui bani să-ți finanțeze bradilalia (hai că ești olimpic) în intervențiile televizate în care faci comentarii cu privire la mine.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă da da. M-ai prins. Finanțez cu milioane de euro intervențiile televizate. Mai am și câteva lingouri pentru online. Și niște flori pentru acoperiții tăi. Acum vorbești și cu avocații? Bun. Ți s-a luat de atâția judecători😂. Hai mai povestește-ne. Te ascult până mâine dimineață cum verși tot. Începe cu… Ești o splendoare. Bine ai venit în public. Ultimul interviu în Juridice a fost epocal. Hai, mai toarnă….

Dumitru Dumbravă: Cum spuneam Daniel… ești în cădere liberă. Îmi pare rău de situația în care ești. Dar asta nu justifică sub nicio formă ce faci. Mult succes îți doresc… deși sunt convins că ai nevoie de un miracol.

Conferință de presă

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă Mitică, hai că vad ca ești stresat. Te anunț să știi primul, să nu te mai chinui cu informațiile că ești prea disperat. Luni voi face o conferință de presă. Doar pentru tine și doar despre tine. Și o să-i invit pe toți ‘finanțatorii’ mei. Să îi cunoști. Te invit. Îți las un scaun lângă mine. Hai. #curaj

Dumitru Dumbrav: Pai cine ești tu Daniel Dragomir să faci conferințe de presă?

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă Mitică. Miracolul a venit. Comentariile tale cu amenințări. Sunt exact ce îmi doream. Dă-mi un beep. Te anunț eu când și unde e conferința de luni.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă păi hotărăște-te Mitică. Ori dau milioane de euro pentru intervențiile televizate, ori nu sunt nimeni. Hai #curaj. Te fac vedetă. Și pe tine și pe acoperiții tăi.😁

Dumitru Dumbravă: Dar vreau să știu dacă le faci Inter…. ca să știu cine sponsorizează. E pentru cunoscători. Nu pentru cei 500 de adoratori pe care îi ai în listă.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă Inter ce? Securilă. Tu știi ceva…😂 surpriză. Sa îi intreb pe ‘finanțatori’😂😂 îți e foame? Îți aduc o salată ceva?

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă din păcate, nu prea mai am timp de tine, sună în disperare oameni pe care i-ai distrus, oameni pe care i-ai arestat, oameni care au pierdut tot din cauza ta. Așa că. Ne auzim luni. Pregătesc conferința de presă. Sunt atâția ‘finanțatori’, ‘sponsori’, victime și oameni de bine care mă sună. Hai pa. Ne vedem cu bine. Să vii pregătit te rog, la țol festiv. Cu vorbele la tine.😘

Despre jignirile lui “Mitică” Dumbravă

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă un singur lucru te rog pâna luni. M-ați arestat. M-ați terfelit. Dar nu te lua de oamenii de bună credință de pe acest cont. Nu îi faci tu un infractor cu acte ‘500 de adoratori’. Că atunci chiar mă supăr. Sunt oameni care nu mai suportă mizeriile tale. Și îți plătesc pensia amărâtule!

Despre abordarea problemelor juridice

Dumitru Dumbravă: Noapte bună Daniel Dragomir! Oriunde te-ai afla! Un sfat pe care sper să nu îl ignori. Nu mai aborda probleme juridice în public Daniel. Nu te pricepi și te umpli de ridicol. Pe bune. Rămâi la Plutarh și Aristotel, hai bagă-l și pe Heraclit din Efes. Există un public dedicat și pentru filosofi. Știi bine că nu glumesc. Nu te penibili mai mult decât ai făcut-o deja. Și la penitenciar se poate intra cu demnitate.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă sunt chiar ocupat până la conferință. Dar să îți răspund filosofal ca la Bacău. Bagă-ți sfaturile juridice undeva Mitică. Sfaturile tale juridice și opiniile tale s-au văzut toți anii ăștia. Ai nenorocit o țară întreagă! Ai băgat oameni nevinovați la pușcărie! Ai distrus familii și destine! Ai tupeu. Acest tupeu v-a pierdut pe toți. Stai pe o pensie imensă plătită din banii acestor cetățeni cărora le dai sfaturi. Sângele lui Mustața și al multora e pe mâinile tale de criminal. Pe opiniile tale juridice. Nu am nicio umbră de milă. Te voi dezbrăca, să te vadă toată lumea că ești un criminal. Recunosc că nu mă pricep la juridic. Dar nu am băgat oameni în pușcărie ca tine. Vina ta să rămână pe capul tau. Iar cei drepți să vorbească.

Dumitru Dumbrava: Scuze! Un ultim aspect Daniel… e ultima dată când îți accesez contul și interacționez aici ca să-ți fac trafic.

Daniel Dragomir: Dumitru Dumbravă week end liniștit. Până luni. Noapte bună. Scuzele ți le accept. Toate abuzurile făcute. Nu! Rămâne cum am stabilit. #miticalapuscarie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *