Magistrații au protestat pentru că…?! (video)

Esența: Magistrații #rezistenți s-au adunat astăzi, 16.09.2018, în fața Curții de Apel București, pentru a protesta împotriva modificărilor aduse de coaliția PSD-ALDE.

Motivele protestului?

Despre acest protest al magistraților, Hotnews relatează:

“Întrebat de un internaut care este motivul protestului, Danileț a raspuns: ‘Ni s-a urât cu răul’. Ulterior, judecătorul a detaliat: ‘Modificările la Legile Justiției, la Codurile Penale, Inspecția numită de Guvern, ignorarea și ridiculizarea Comisiei de la Veneția, evaluarea PG de ministru’.”

Chris Terhes, despre magistrații care nu știu de ce protestează

Președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției a publicat pe pagina sa de facebook următoarea postare:

Apel pentru cei din București: pozați-i de aproape pe toți magistrații activiști care vor protesta în față la CAB și puneți-le pozele pe internet, să-i știe lumea și să-i poată recuza.

Activistul Cristi Danileț anunța ca magistrați din țară vor veni la București să protesteze în față la CAB împotriva legilor justiției și a Guvernului.

În fapt, o serie de magistrați – judecători și procurori – din țară vor fi azi la București pentru că sunt examene pentru promovare. Din aceștia unii vor și protesta. Pe această prezență la București a mai multor magistrați au și mizat organizatorii protestului ‘spontan’.

Activistul Cristi Danileț a spus la Realitatea, susțin mai multe site-uri, că deja două legi de modificare a legilor justiției au intrat în vigoare. Dacă nu ar mai face activism pe net și ar citi drept și legi, Danileț ar fi aflat că doar o lege a intrat în vigoare, cea care modifică Legea 304/2004.

Acești magistrați politruci au mintea îmbuibată de prostie, încât protestează pentru legi care ar fi în vigoare, când de fapt nu sunt. Iar aceștia judecă destinele oamenilor și pretind că sunt independenți și imparțiali. Oare prostia se înscrie la independență sau la imparțialitate?

Fac un apel celor care sunt în București, au timp și își doresc o justiție independentă, să meargă în față la CAB când acești magistrați politruci vor protesta și să le facă poze de aproape la fiecare și să-i pună pe internet, ca să le putem afla numele.

Justițiabilii români, adică cei care-și caută dreptatea prin instanțe și cu greu o găsesc, trebuie să știe cine sunt acești activiști politruci în robă să-i poată recuza.

Trebuie creată o listă publică cu toți acești pretinși judecători și procurori, slugi ale serviciilor, pentru ca lumea să-i știe cine sunt, astfel încât părțile să-și poată exercita drepturile pe care le au.

Evident, nu avem nimic împotriva dreptului magistraților de a protesta. În același timp, însă, e dreptul oricărui om care are un proces în instanțele din România să știe ce manifestări activiste și politice are procurorul sau judecătorul dintr-o cauză care-l privește pentru a-l putea recuza.

Reiterăm de aceea apelul oricărei persoane care e în București și are timp, să meargă și să-i pozeze pe judecătorii și procurorii activiști care vor protesta în față la CAB, după care să-i pună pe net pentru a-i putea ști toată lumea.

Chris Terhes
Romanian Community Coalition 

Ce am înțeles eu?

Magistraților care au protestat astăzi nu le convine să se schimbe legea. Aceștia sunt împotriva a cam tot ceea ce ar vrea să facă PSD-ALDE în domeniul justiției. Adică, ei și-ar dori “din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis! 

Dar, oare magistrații care își exprimă public ideile politice, nu mai bine se făceau politicieni? Din câte știam eu și din ceea ce ne spune Constituția României, legea o face Parlamentul, iar magistrații o aplică. Punct.

Daniel Dragomir, despre magistrații politruci

Fostul ofițer SRI a publicat pe pagina sa de facebook următoarea postare:

Danileț, Camelia Bogdan și magistrații paraleli

Înțeleg de la oameni care sună de la Curtea de Apel că Jandarmeria a început să îi legitimeze pe cei care se opun manifestației lui Danileț.

Păi ‘magistrații’ rezistenți au autorizatie?

Danileț are autorizație?

Rezistenții de acolo au autorizație?

Pe ei nu îi legitimează Jandarmeria?

Din imagini văd că ‘magistrații’ sunt de fapt o mână de procurori disperați care știu că vine lustrația peste ei.

Asta e România. O țară în care cei care ar trebui să aplice legea încalcă legea în mijlocul zilei și scapă nepedepsiți.

Legea răspunderii magistraților trebuie adoptată de urgență. Trebuie să terminăm cu acest grup de politruci din justiție care fac politică în mod deschis.

Inspecție Judiciară, Ministru al Justiției, CSM mai avem?

Later edit. O văd și pe Camelia Bogdan, care vorbește de ‘colegii mei magistrați’. Alo. Pastile. Matale ai fost dată afară pentru că ai luat șpagă în timpul unui proces.

#curaj
#romania30 

Video

Noroc că pagina #rezistentă Epoch Times România ne-a făcut un serviciu publicând două filmulețe de la fața locului. Așa putem vedea cu toții care sunt magistrații care se cred legiuitori:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Magistrații au protestat pentru că…?! (video)”