Întâi România și resursele românești României!

Esența: Președintele Iohannis a întors legea offshore pentru că nu este pe placul străinilor. Noi spunem “Întâi România și resursele românești”!

16 septembrie 2018

Întâi România este despre România și pentru ca resursele românești să fie tot ale României!

Dan MV Chitic a publicat un eveniment pe pagina sa de facebook prin care invită toți românii patrioți în fața Parlamentului în data de 16 septembrie 2018:

Moment de cumpănă:

“Sunt momente când este nevoie de liniște, când simțim nevoia să ne oprim din vâltoarea cotidianului, din învârtoșările și smintelile pe care ni le cunoaștem fără a le recunoaște. Sunt acele momente când e nevoie să ne regăsim. Ca persoane. Sau ca nații….”

Resursele noastre nouă:

“…Da, suntem obligați să luăm deciziile corecte pentru noi și țară în chestiunea resurselor noastre. Căci DA, avem nevoie de #resurse pentru a construi un viitor cu o națiune educată și sănătoasă, trebuie să nu pierdem ocazia să transformăm resursele epuizabile din Marea Neagră într-o resursă regenerabilă (și inepuizabilă, îndrăznesc să sper) – poporul român! Și nu, nimeni din afară nu ne va face bine cu forța! Nimeni nu se va gândi la viitorul nostru fiind prea ocupați, în mod legitim, să-și construiască propriul viitor!
În aceste zile, suntem obligați să fim extrem de lucizi, chiar cu prețul confortului nostru psihic…”

Războiul româno-român trebuie să înceteze:

“…Să nu ratăm această șansă! Să nu renunțăm la acest cadou!
Hai să cerem clasei noastre politice, așa cum e ea, să treacă peste micimile ei și să se oprească din războaiele intestine, să pună capăt, sau măcar o pauză, acestui război dintre noi, pentru a lua decizii istorice!…”

Întâi România!

“…A venit vremea să cerem într-un glas reprezentanților noștri #ÎntâiRomânia!
Mai mult, a venit vremea când trebuie să le spunem și partenerilor noștri că a fi aliat nu înseamnă să fii slugă, că a fi într-o uniune sau alianță nu implică vasalitate sau asumarea statului de colonie și, mai ales, că pentru a fi iubit și/sau respectat trebuie să iubești și/sau să respecți! A venit vremea să construim #RomâniaDemnă.
Este motivul pentru care eu mă voi duce Duminică, pe 16 Septembrie la ora 12, în fața Parlamentului în Parcul Izvor pentru #PentruRomânia și #PentruSuveranitate, pentru a spune #ResurseleRomâneștiRomâniei!
Sper să nu fiu singur.
Sper să fim #UnițiPentruRomânia!

Marea miză, legea offshore

După ce Iohannis a întors legea offshore, viitorul acestei legi devine incert. Parlamentul poate să o păstreze în forma actuală, dar poate s-o modifice drastic sub presiunea străinilor.

Cine încă nu crede că protestul din 10 august a fost generat de această lege, e timpul să-și deschidă ochii!

Protestul din 10 august nu a fost despre “legile justiției”. A fost despre dorința străinilor de a înjura PSD-ul prin intermediul unor pioni. De ce? Pentru că PSD le-a dat o lovitură sub centură cu modificările aduse legii offshore pe ultima sută de metri.

După ce de Senat trecuse o formă a legii agreată de străini, la Camera Deputaților totul s-a schimbat. România ar urma să beneficieze și ea de resursele ei. Câta nesimțirea din partea României, nu?

Hai să spunem împreună “Întâi România și resursele românești României”!

Hai să nu mai fim sclavii străinilor. Avem demnitate? Avem. Atunci hai să arătăm asta și lumii!

Evenimentul “Întâi România” pe facebook:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *