Huiduieli pe Arena Națională. Sau cum alungă românii elitele.

Esența: Momentul unic al Simonei Halep a fost umbrit de huiduieli, ură, fanatism și lipsă de educație.

Primăria Capitalei a reușit o mobilizare uriașă

În dimineața zilei de luni, 11 iunie 2018, Primăria Capitalei a fost criticată pentru faptul că evenimentul dedicat Simonei Halep nu s-ar ține pe Arena Națională sau în Piața Victoriei. Gabriela Firea, primarul capitalei, a fost criticată că pentru miting-ul PSD din data de 9 iunie 2018, Primăria s-a organizat impecabil, în timp ce pentru Simona părea că nu-și dă interesul aproape deloc.

Dar, în mai puțin de 24 de ore, Primăria Capitalei a reușit să organizeze un eveniment pe Arena Națională în cadrul căruia campioana Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul câștigat la Roland Garros.

Însă acest lucru a fost dat uitării imediat de oamenii prezenți la eveniment.

Vă mai aduceți aminte de Gala Bute?

Sigur nu ați uitat reacțiile total opuse la adresa lui Lucian Bute și la adresa Elenei Udrea. Sportivul a fost ovaționat, dar când i-a mulțumit Ministrului de atunci, toată lumea a început să huiduie. De ce? Poate merita, poate nu. Dar sigur Lucian Bute nu merita acest lucru, pentru că fără implicarea Guvernului, acea gală nu ar fi fost posibilă.

La fel și acum. Merita Simona să asiste la huiduieli? Categoric NU!

Huiduieli, ură, fanatism și lipsă de educație

Se pare că românii nu au reușit să învețe nimic după Gala Bute. Mai știți ceva de Lucian Bute după acel eveniment? Nu? Oare de ce?

Oare chiar asta își doresc românii să se întâmple și cu Simona?

Simona Halep a declarat că s-a simțit prost în urma huiduielilor. Și nu merita să asiste la așa ceva!

Huiduieli pe Arena Națională la evenimentul organizat pentru Simona halep
Reacția Simonei Halep în momentul huiduielilor

Simți nevoia s-o huidui pe Gabriela Firea? Ok. Fă-o într-un protest dedicat acestui lucru. Vrei s-o înjuri? Ai rețele de socializare. Dar nu da dovadă de lipsă de educație făcând confuzia între instituția Primăriei și primar.

La fel cum Gala Bute nu s-ar fi întâmplat fără Guvern, acest eveniment nu ar fi existat fără Primăria Capitalei. Oare dacă primar era Băsescu, Videanu sau Oprescu, la fel erau huiduiți?

Propaganda nu are ce căuta la un astfel de eveniment!

Propaganda #Rezist la evenimentul pentru Simona Halep
Propaganda #Rezist la evenimentul pentru Simona Halep

În timp ce mulți condamnă “politizarea” evenimentului de către instituția Primăriei Capitalei, aceeași oameni folosesc simbolurile #rezist în încercarea de a politiza numele Simonei.

Oare ar fi fost mai bine dacă Simona s-ar fi delimitat de primar doar ca să nu deranjeze niște oameni frustrați? Mă îndoiesc.

Poate că Gabriela Firea a greșit organizând acest eveniment. Dar ar fi fost o catastrofă dacă Primăria nu l-ar fi organizat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Huiduieli pe Arena Națională. Sau cum alungă românii elitele.”