Fraudarea alegerilor prin intermediul inteligenței artificiale

Până și fraudarea alegerilor va atinge #NextLevel.

Fraudarea alegerilor prin intermediul inteligenței artificiale?

Mai miră pe cineva că alegerile pot fi fraudate? În România a devenit deja un laitmotiv să se strige că “alegerile au fost fraudate”. Ba apar acuzații că se “pierd” voturi pe drum sau se aruncă în râu, ba este acuzat STS-ul, ba procesele verbale sunt completate de niște repetenți la matematică…

Dar cum trăim în era tehnologiei, pe lângă propagandistul de serviciu, mai apare o nouă metodă de “fraudare”. Am pus cuvântul între ghilimele pentru că este impropriu spus “fraudă”. Indirect, putem spune că fraudarea alegerilor se realizează prin manipularea informației cu ajutorul inteligenței artificiale.

Teoria conspirației sau motive serioase de îngrijorare?

Când apar astfel de informații, prima reacție a multor oameni este să pună din start eticheta “teoria conspirației”.

Bun, hai să punem și noi eticheta asta pentru moment.

Dar dacă vrem să ne informăm corect, să aflăm adevărul real, nu “adevărul” care este mai ușor de acceptat, vom merge mai departe și vom încerca să vedem dacă eticheta se desprinde sau nu.

Când vine vorba de investigarea corupției, minciunii, fraudarea alegerilor, etc., apare un nume: “Project Veritas”, un ONG condus de James O’Keefe.

Cine este James O’Keefe, fondatorul și Președintele “Project Veritas”?

“James O’Keefe este un jurnalist și scriitor premiat. El este fondatorul și președintele “Project Veritas”, o organizație non-profit, și a mișcării “Project Veritas Action” dedicată investigării corupției, minciunilor, risipei banilor și a fraudelor din instituțiile publice și private.

Investigațiile lui James O’Keefe au condus direct la adoptarea de noi legi, anchete federale și de stat, anchete ale Congresului, de-finanțarea grupurilor finanțate de contribuabili, arestări, demisii, trageri, recalificare și acțiuni disciplinare.”

Sursa: projectveritas.com/bio

Cum influențează inteligența artificială procesul electoral?

Acum că am stabilit ce reprezintă “Project Veritas”, să vedem și ce au aflat din interiorul gigantului Google:

  • “Elizabeth Warren spune că ar trebui să rupem Google în bucăți mai mici. O iubesc, dar se află în eroare, pentru că acest lucru nu va face lucrurile să fie mai bune, ci mai rele, pentru că toate aceste companii mai mici, care nu dispun de aceleași resurse pe care le avem noi, vor fi împuternicite să împiedice următoarea situație Trump, iar o companie mică nu poate face acest lucru.”
  • “Ne pregătim, de asemenea, algoritmii pentru ca, dacă s-ar întâmpla din nou anul 2016, oare rezultatul ar putea să fie unul diferit?”
  • “Motivul pentru care am lansat principiile inteligenței artificiale îl reprezintă faptul că oamenii nu spuneau ce este corect și ce este echitabil. Așa că, noi suntem o companie mare, deci vom spune noi.”
  • Ei vor redefini o realitate pe baza a ceea ce cred ei că este corect și se bazează pe ceea ce doresc ei, și ceea ce face parte din agenda lor.”

Mai multe dezvăluiri în materialul video de mai jos:


Frumos viitorul, nu?
To be continued…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Fraudarea alegerilor prin intermediul inteligenței artificiale”