Florin Bădiță explică cum e cu marijuana

Esența: Prins cu mâța-n sac că s-a drogat, “liderul” #rezist și administratorul paginii de facebook Corupția Ucide, Florin Bădiță, dă o replică de “milioane”.

#Rezist e pe ducă

Avem deja două serii a câte 3 filmulețe (partea 1, partea 2) în care un fost membru #rezist detonează gruparea din interior. Într-unul dintre filmulețe apare Florin Bădiță spunând: “Ți-am spus, aici se face pe dozaje, vin cu dozaje…ok, cât e plata… spre exemplu, eu o fac mică dacă fumez la liber…

Ce face “liderul” #rezist acum? Dă o replică. Pe facebook.

Replica de “milioane” a lui Florin Bădiță

În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație.

Săptămâna trecută am fost în Amsterdam. Mișto că poți fuma legal acolo. Ajută și economia.

Acum 10 ani câștigau $600 de milioane în taxe din trecerea în legalitate a unei activități recreaționale, practicată de milioane de români, 600.000 practicând asta lunar în România, dacă citez bine un studiu de acum ceva timp.

Într-un sistem medical șubred precum în România, unde lipsa medicamentelor este o problema cotidiană, marijuana este utilă pacienţilor afectaţi de cancer, căci stimularea apetitului îi ajută să îşi menţînă o greutate sănătoasă, ceea ce conduce la rate mai mari de supravieţuire. Oamenii afectaţi de dureri cronice se numără, de asemenea, printre cei ajutăţi de marijuana. Dovezile preliminare sugerează că marijuana poate fi utilă şi persoanelor ce suferă de Parkinson, Alzheimer şi de scleroză multiplă. Accesul bolnavilor la o plantă care le poate reduce durerea și suferință ar fii un lucru benefic.

Să nu râdem…

Astea sunt scuzele “marelui lider” #rezist?

Că e legal în California și în Amsterdam, iar statele au colectat bani din taxe.

A, da, alt argument penibil… dacă marijuana este utilă pacienților afectați de cancer, hai să mai atacăm sistemul medical din România.

Băi, nene, tot ceea ce contează este că în România consumul de droguri este ILEGAL! Și e faptă penală. Capisci?

DIICOTUL când se autosesizează?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *