Este PSD-ul distrus de Viorica Dăncilă? (sondaj)

De când a preluat doamna Viorica Dăncilă șefia PSD, alegătorii partidului au fost bulversați de o serie de declarații cel puțin șocante ale Premierului.

Viorica Dăncilă: “Am fost nouă ani plecată din România”

Imediat după condamnarea lui Dragnea, poate chiar cea mai șocantă declarație a Premierului a fost:

“Nu vreau să discut despre statul paralel […] Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau sa luați afirmația nu că nu ar exista, nu știu eu despre acest lucru. Eu, gândiți-vă că am fost nouă ani plecată din România. Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situații […] Pentru mine obiectivul principal acum este ce vom face de acum încolo și cum putem să acționăm pe perioada următoare, fără ca să avem în prim plan justiția.”

Sursa: Ziare.com

Da? Și discursul de la Bruxelles cine l-a rostit? Cine l-a scris? Că știu 100% sigur că NU i l-a scris Dragnea…

Viorica Dăncilă: “Nu pot să spun că în acest moment sunt o locomotivă”

E de datoria mea ca președinte PSD să îmi asum această candidatură și efectiv să conduc spre câștig partidul. Obiectivul este să câștigăm alegerile prezidențiale. Domnul președinte Iohannis spunea pas cu pas, noi spunem tur cu tur […] În sondaje stau destul de bine, sunt aproape de scorul partidului. Nu pot să spun că în acest moment sunt o locomotivă. Sper ca prin campania pe care o fac să devin o locomotivă pentru partid.”

Sursa: Digi24

Deci, deși se află sub scorul partidului în sondaje și nu este o locomotivă pentru partid, Viorica Dăncilă consideră că este de datoria sa ca președinte PSD să își asume candidatura și să crească “tur cu tur”. Oare de câte tururi ar fi nevoie?

Este distrus PSD-ul pas cu pas?

Sau este doar o strategie pe care prea puțini o pot înțelege?

Este Viorica Dăncilă omul care să renască PSD-ul? Sau este cea care îl va distruge definitiv?

Tu ce crezi?

Este PSD-ul distrus de Viorica Dăncilă?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Este PSD-ul distrus de Viorica Dăncilă? (sondaj)”