Elena Udrea și Victor Ponta – “declarații de dragoste”

După ce Victor Ponta i-a atacat pe Traian Băsescu și pe Elena Udrea, protejata fostului Președinte îi dă o replică pe măsură lui Victor Ponta, replică plină de…”declarații de dragoste” și… “previziuni sumbre”.

Victor Ponta în campanie

Liderul ProRomânia, Victor Ponta, a scris pe pagina sa de facebook următoarele:

“ProRomania o propune pe Corina Crețu pentru Parlamentul European!

Comparați-o cu traian băsescu – sunt sigur acum de faptul că veți vota ProRomania pe 26 Mai!

băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească – a tăiat pensiile și salariile în timp ce îi proteja pe Udrea și Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 și s-a agățat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele țării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotriva adversarilor și a denaturat actul de Justiție; i-a trimis pe Dragnea și pe Vâlcov ca să distrugă PSD și pe baronii pedeliști ca să paraziteze PNL; a mințit, a furat și a vândut pe oricine! În loc să plătească în fața românilor pentru tot răul făcut – vrea 5 ani un loc călduț la Parlamentul European (ca acolo whiskey-ul e ieftin și au zbor direct spre Costa Rica)!

Votați ProRomania- votați Corina Crețu!

Ignorați-l pe băsescu – nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”

Rectificări…

Înainte de a “da cuvântul” Elenei Udrea, vreau să fac și eu câteva corecturi la adresa celor afirmate de Victor Ponta:

  1. Se pare că pentru fostul Prim-ministru al României e greu să folosească diacritice (da, a trebuit să le pun eu);
  2. Oricât n-ai respecta/suporta o persoană, scrierea numelui cu literă mică te coboară pe tine, nu pe celălalt;
  3. S-o compari pe Corina Crețu cu Băsescu…? Tristă alegere;
  4. Dacă Băsescu reprezintă tot ce-i “mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească”, de ce a coabitat Victor Ponta cu el?
  5. Victor Ponta spune că Băsescu, după ce a fost trimis acasă prin Referendum, “s-a agățat de scaun ca un nemâncat”, uitând că la fel a făcut și el după ce Sorin Grindeanu a fost trimis acasă de propriul partid;
  6. Victor Ponta mai spune că Băsescu“a vândut interesele țării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotriva adversarilor și a denaturat actul de Justiție”, fără să amintească faptul că el, Prim-ministru fiind (și interimar la Ministerul Justiției), a numit-o pe Laura Codruța Kovesi șefa DNA.

Am ratat ceva?

Elena Udrea, replică pentru Victor Ponta

Elena Udrea, protejata a lui Traian Băsescu îi dă o replică (tot pe facebook) pe măsură lui Victor Ponta, plină de…”declarații de dragoste” și… “previziuni sumbre”:

“Măi, victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas!

Mă așteptam și eu la puțină recunoștință din partea ta! Dar așa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care ‘te-a făcut om mare’ cum ar zice Delia, la fel te porți și cu Traian Băsescu. Știi tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut președintele PSD și la care mă rugai tu să îți fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câștigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat și securitatea de rit nou, condusă de naș’tu, Maior. Așa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni și Rovinari, care ți-au rotunjit conturile.

De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu exista nicio probă și totuși am fost condamnată. Diferența e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnați, tu la achitați!

victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de pușcărie.

Și dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Crețu, căreia nu am nimic să îi reproșez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poți să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ți-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior și Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat și am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi.

Deci victore, eu îți zic așa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, ‘ciocu’ mic’ când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje.

P.S. Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situația deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tău ar câștiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândești. Nu se știe când o să ai nevoie.

Sublim…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *