Dragnea, demisia! spuseră securiștii

Esența: Securiștii infiltrați în PSD s-au reactivat din nou și-l arată cu degetul pe Dragnea. Din nou. Îi cer și demisia. Din nou. Vă miră?

Dragnea, Dragnea și iar Dragnea

De când au câștigat alegerile parlamentare din 2016, PSD și Dragnea au fost ținta securiștilor. Care securiști? Cel puțin ăia din presă și din propagandă. Care propagandă? Aia care scrie mereu anti PSD, care manipulează mințile odihnite cu imagini preluate din China și care îndeamnă oamenii să fie violenți la protest.

Studiu de caz: Ecaterina Andronescu

Dacă o anumită parte a presei, care de regulă te înjură, îți preia declarațiile, ai șanse foarte mari să ți se pună eticheta de “securist”. În acest caz, este vorba de cei de la G4Media:

Ecaterina Andronescu, primul atac la Dragnea din interiorul PSD: Trebuie să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea partidului

Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.
2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.”

De ce e rău că te preia G4Media?

Nu primești eticheta doar dacă îți preia declarațiile, ci dacă îți preia declarațiile și anti și pro PSD. Abia acest lucru este dubios rău de tot. Este normal ca ei să fie primii care vor să publice declarațiile care sunt împotriva lui Dragnea și PSD, cei de la G4Media fiind vehemenți opozanți ai PSD-ului.

Dar să publice și declarațiile pro PSD? Pe bune? Adică ăstora de nu suportă PSD-ul le pasă de soarta partidului? De fapt, dacă n-ar mai exista PSD-ul, din ce-ar mai trăi acești “ziariști”?

Au fost multe evenimente în istoria recentă care s-au legat în așa fel încât să fiu tentat să pun eticheta de “securist”.

În cazul de față, Ecaterina Andronescu are un lung șir de acțiuni împotriva partidului, dar doar în momente cheie în care mai mulți securiști erau activați. Coincidențe? Sigur.

Așa că eticheta nu i-am pus-o eu, i-au pus-o alții.

Victor Ponta a dat startul

Ecaterina Andronescu nu este singura care pare că s-a activat.

Securiștii s-au reactivat imediat după ieșirea publică a lui Victor Ponta în care a trimis un semnal de alarmă către foștii colegi. EVZ a publicat declarația lui Victor Ponta:

Sunt condamnabile aceste violențe care au avut loc în Piața Victoriei, dar cred că aici putem identifica și vinovații. Sunt absolut convins că doamna Dăncilă a fost trimisă în concediu, ca să nu fie în țară pe data de 10 august. În ceea ce o privește pe doamna Carmen Dan, nu cred o secundă că a luat vreo măsură de capul ei. O cunosc de când era prefect de Teleorman și știu că ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea. (…) Cred că principalul vinovat pentru aceste violențe este Liviu Dragnea

Parcă #rezistenții nu acceptau teorii ale conspirației. Dar când e vorba de Dragnea…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Dragnea, demisia! spuseră securiștii”