Detonarea #rezist continuă: 3 filmulețe noi

Esența: După ce au apărut 3 filmulețe în care un fost membru #rezist detonează gruparea din interior, acum au mai apărut încă 3, din care aflăm despre cum se consumau droguri, despre aparatul de propagandă al acestora și despre legătura (financiară) cu USR-ul.

Noi dezvăluiri

Site-ul Luju.ro continuă seria dezvăluirilor bombă!

După ce acum câteva zile au apărut 3 filmulețe despre culisele protestului din 10 august, organizatori și finanțări din străinătate, acum, luju.ro mai publică încă 3 filmulețe în care același fost membru #rezist continuă dezvăluirile.

Despre “iarbă”

În primul filmuleț fostul membru #rezist mărturisește că a fost martor când alți membri #rezist consumau substanțe interzise (marijuana). Și asta deja ține de penal. DIICOT a aflat?

Florin Bădiță: “Ți-am spus, aici se face pe dozaje, vin cu dozaje…ok, cât e plata… spre exemplu, eu o fac mică dacă fumez la liber…

Fostul membru #rezist adaugă: “Prima dată când am văzut acest fenomen a fost la Sibiu, într-o altă casă conspirativă, în care sunt depozitate serverele cu care se fac mesajele de propagandă și rostogolirea lor în tot mediul online. Într-o seară, în această locație am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana plin cu marijuana, în jurul mesei aflându-se Florin Bădiță, Angi Șerban, Cristian Mihai Dide și alți membrii #rezist, care au început să își realizeze țigări cu marijuana, așa zise jointuri. S-a stat acolo până dimineață, casa aflându-se în Sibiu, pe Strada Crișanei, la numărul 13. O altă casă pusă la dispoziție pentru întâlniri și consum de marijuana, la care am participat, în Bucuresti pe strada Educației, numărul 32, unde se află casa conspirativă numită de ei Casa Justiției…

Filmulețul complet:

Despre propaganda #rezist

Ce spuneau mai toți simpatizanții #rezist? Că propaganda vrea să distrugă această “mișcare a societății civile”? Au dreptate. Doar că acea “propagandă” se numește, de fapt, contrapropagandă.

Fostul membru #rezist relatează:

Platforma de propagandă și de distribuire a mesajelor, pe care o dețin cei de la #rezist, conține aproximativ 140.000 de conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri, dar și oameni politici. Platforma era, până în urmă cu ceva timp, administrată de Florin Bădiță, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei. Pentru această, discuțiile ținându-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg.

Dar știu că platforma funcționa și în ziua de 12 august când au îndemnat oamenii să iasă în stradă, spunând că, în caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil, același mesaj fiind transmis și de Mălin Bot…

Filmulețul complet:

Deci, Dragnea va deveni invincibil?

Acum e clar cine este “capul răutăților” în demonizarea lui Liviu Dragnea, nu? Păi, nu știu cum să zic, dar tocmai din cauza acestor demonizări ale aparatului de propagandă #rezist Liviu Dragnea a devenit deja foarte puternic. Nu pentru că n-au ieșit oamenii în stradă. Ci tocmai pentru că au ieșit doar de dragul de a ieși. De fapt, pentru că cine a gândit toată această “strategie” a gândit-o foarte prost.

Și, cum ziceam într-un alt articol, PSD-ul are șanse foarte mari să câștige alegerile la anul. Detașat chiar. Iar aceste demersuri ale aparatului de propagandă anti Dragnea nu fac altceva decât să-i ajute la obținerea acestor victorii.

Legătura cu USR-ul

Cine n-a văzut legătura evidentă dintre #rezist și USR? Doar cine n-a vrut. Dar legătura nu se oprește doar la ceea ce s-a putut vedea cu ochiul liber.

Fostul membru #rezist face următoarele afirmații:

În legătură cu campania #FărăPenali a USR-ului pot face următoarele precizări: Există o legătură strânsă între liderii #rezist și liderii USR și aici nu mă refer la ideile și principiile pe care le au ambele grupări, ci la legătura financiară dintre cele două. Când activam ca și membru #rezist mi-au fost plătite deplasările, transportul, cazarea, masa, plus un bonus. Acele corturi instalate de USR în diferite orașe din țară nu au strâns numărul necesar de semnături pentru această campanie, așa că cei de la USR, împreună cu cei de la #rezist au recurs la 3 variante… iar cea de-a treia era să fie plătiți anumiți oameni, sau mai bine (zis) stimularea lor cu sume cuprinse între 6 și 10 lei pe semnătură pentru a se strânge semnături în orașele în care USR-ul nu reușea să depășească limita de 22.000 de semnături

#FărăPenali?

Deci, care a fost scopul campaniei #FărăPenali? Întreb din nou, de data asta din cauza asocierii USR-ului cu #rezist și drogurile. Da, consumul de droguri este o faptă penală. Dar se pare că pe USR-iști asta nu i-a deranjat. Pe ei îi deranjează doar Dragnea.

Altfel de partid, nu? Câtă ipocrizie și demagogie…

PS. Eu când am zis că mișcarea #rezist a murit, n-am glumit. De atunci, tot ce-au făcut membrii grupării a fost în favoarea PSD-ului. Și nu cred că asta doreau. Acum, rostogolirea efectului nu prea mai poate fi oprită, iar “jocul” pare deja încheiat. Doar că unii încă nu realizează.

PPS. Primele dezvăluiri le poți găsi aici