Detonarea #rezist continuă! Încă două filmulețe

Esența: După ce am aflat mai multe detalii despre unii din “liderii” #rezist, acum mai aflăm și cum primeau bani, pentru ce și, cel mai important, de ce.

Încă două filmulețe

Site-ul Luju.ro continuă seria dezvăluirilor bombă!

Nu am fost pe fază când au apărut, nu sunt la fel de “spectaculoase” ca celelalte 6, dar spun multe despre finanțările #rezist.

Dacă nu le-ai văzut, le poți viziona aici: prima serie de treia doua serie de trei

Cu BMW-ul e altceva…

De mai multe ori, Angi Șerban m-a rugat să o duc la diferite întâlniri. Am vrut să o duc cu mașina personală, dar a insistat să luăm o mașină care ar aparține unui membru #rezist și este dată spre folosință membrilor #rezist. Mașina este un BMW Seria 3, de culoare albastră, din anul 2016, care are numarul de înmatriculare B 57 CVI. Când am mers prima dată cu Angi Șerban, am întrebat-o dacă mașina are toate documentele valabile. Mi-a răspuns că DA…

Întrebând-o pe Angi Șerban dacă nu este periculos ca mașina să aibă atâtea echipamente montate pe ea, aceasta mi-a răspuns că tot ce trebuie să fac este să conduc cu viteză, pentru că în baza de date a poliției numărul de înmatriculare figurează pe o Dacie.

Am fost cu această mașină la Pitești unde ne-am întâlnit cu un bărbat de aproximativ 25-30 de ani, înalt, subțire, care susținea vehement că are o problemă cu Liviu Dragnea și care i-a înmânat lui Angi Șerban un plic cu bani…

Filmulețul complet:

Bani, bani, bani…

“În dimineața zilei de 11 aprilie, în jurul orei 11, am fost sunat de Angi Șerban. M-a sunat normal, fără să folosească WhatsApp și m-a întrebat dacă pot să merg la Constanța să iau un plic. Înainte să cobor de pe autostradă am fost contactat telefonic de un bărbat, care mi-a spus că trebuie să ajung în fața reprezentanței Toyota și el mă va aștepta într-un Mercedes coupe cu numere de Bulgaria. Ajuns acolo, am parcat în spatele mașinii descrise, și am coborât să mă întâlnesc cu el. Din Mercedes s-a dat jos un barbat de aproximativ 40 de ani, de înălțime medie, corpolent, care mi-a spus ‘acesta este plicul cu bani pe care trebuie să îl duci la București’. Am luat plicul, am pornit și am intrat din nou pe autostradă, când am fost sunat de Alexandru Socol și m-a întrebat dacă m-am văzut cu persoana de contact de la Constanța și să-i spun estimativ cât timp fac până la intrarea în București. Iar la intrarea în București am fost așteptat de Alexandru Socol, la benzinaria MOL, care venise cu un Nissan înmatriculat în București și căruia i-am dat plicul cu bani.

Banii erau folosiți pentru a organiza diferite mitinguri în Piața Victoriei, pentru plata unor asociații, care crează mesaje cu impact emoțional, pentru a scoate oamenii în stradă, pentru logistica necesară unui miting, și nu în ultimul rând pentru plata liderilor #rezist. Văzând că sunt pus să fac lucruri pentru care eu aș răspunde penal, am decis să mă retrag din #rezist.”

Filmulețul complet:

Ce ți-e și cu #rezist…

După primele două serii de filmulețe au apărut reacții ale multor persoane care au fost în Piața Victoriei în data de 10 august. Unii îi înjurau pe Angi Șerban și pe Florin Bădiță, iar alții doar țipau “manipulare, manipulare”.

Dar n-am auzit pe nimeni dintre cei implicați să spună clar și răspicat: “Nu este adevărat! Este o făcătură ordinară! Nu e vocea mea!”, etc.

Cei care ziceau că în Piață au ieșit oameni din propria lor voință, fără să fie plătiți sau “aduși cu japca” cum comentează? Se simt măcar un pic jenați? Sau și ei țipă “manipulareeeee”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *