Declarația lui Iohannis în contextul #TeleormanLeaks

Esența: După ce Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize “găsite”, a venit și declarația lui Iohannis legată de acest subiect.

TeleormanLeaks are și comentatori

“Serialul” celor de la Rise Project devine din ce în ce mai interesant. Din punct de vedere al declarațiilor, desigur. După ce Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize “găsite”, a venit și declarația lui Iohannis legată de acest subiect. Mai cu întârziere, cum ne-a obișnuit, dar a venit.

Declarația lui Iohannis

Conform Antena 3:

Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului progresează, din păcate nu în domeniul calității, al statului de drept, ci în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce astăzi se numeste fake news, minciuni pesediste. Nu pot să nu menționez valizele și constat cu tristețe că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudată cu bilețelul roz pierdut și regăsit. Am ajuns la faza cu valize. Așa se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului.

Despre valiza celor de la Rise Project

Nu știu ce este în ele, însă înțeleg că jurnaliștii vor prezenta conținutul acestei valize. Este disperat! Arată tot mai mult că are probleme majore și nu doar cele din fața judecătorilor și alte probleme. El încearcă să distragă atenția de la problemele personale către tot felul de alte subiecte.

Deci…

După toate dovezile apărute în presă, Iohannis neagă existența dosarelor pe care le-a avut. Nimic nou sub soare, cum ar zice Tudorel Toader.

Din declarația lui Iohannis înțelegem că Dragnea plus valizele egal fake news. Oare Președintele cunoaște termenul de ironie? Oare cunoaște termenul de satiră? Mă îndoiesc.

Dragnea nu a prezentat dovezi concrete, ci doar a făcut referire la dosarele lui Iohannis, sugerând totodată faptul că nici Rise Project n-a prezentat dovezi. Și, cel puțin până acum, totul se învârte în jurul cancanului.

Încă mai așteptăm dovezile împotriva lui Dragnea, că împotriva lui Iohannis există deja de mult timp. Numai mințile odihnite nu le văd.

Concluzia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *