Daniel Dragomir, apel către Dragnea și Tăriceanu

Esența: Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, unul dintre inițiatorii platformei România 3.0, face un apel către Dragnea și Tăriceanu să adopte în regim de urgență cinci măsuri controversate.

Daniel Dragomir

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, unul dintre inițiatorii platformei România 3.0, publică pe pagina sa de facebook un apel către Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, să adopte în regim de urgență cinci măsuri controversate. Daniel Dragomir susține că aceste măsuri sunt necesare pentru “readucerea României în matca legalității și a supremației Constituției”:

Apel național adresat Parlamentului României.

România 3.0 propune un set de acțiuni pentru eliminarea influenței statului paralel.

Aceste măsuri sunt necesare pentru readucerea României în matca legalității și a supremației Constituției.

În ceasul al 12-lea, într-o Românie divizată, puteți pune capăt dictaturii statului paralel.

Acesta este un apel la acțiune. Chemăm alături de noi pe toți românii care au fost abuzati în ultimii ani. Este momentul să ne unim și să arătăm că dorim o Românie liberă si puternica!

Când toată lumea caută soluții, noi propunem un plan de acțiune concret pentru destructurarea statului paralel.

Trimiteți către toți parlamentarii voștri!

Acum vom vedea cine sunt oamenii politici, instituțiile media, personalitățile publice care îi apără pe români pentru un stat de drept, liber. Și cine sunt cei ce servesc statul de drepți!

#curaj
#romania30 

Oare vor asculta?

Trebuie să ne întrebăm dacă liderii celor două Camere ale Parlamentului vor asculta acest apel sau nu. Pentru că lupta cu statul paralel și împotriva abuzurilor din justiție (și nu numai) pare să fie una care merge cu viteza melcului. E foarte bine că s-au făcut pași, dar viețile oamenilor abuzați de statul de drepți cine le apără?

Dacă nu vor să-l asculte pe Daniel Dragomir, să nu uităm că și Fostul director FBI a adresat Guvernului și membrilor Parlamentului cinci puncte (măsuri) pentru a remedia ceea ce el numește “o gravă criză a statului de drept”. Deja se adună posibile soluții pe tava puterii…

Iar dacă se tot sperie de #rezistenți, liderii coaliției PSD-ALDE ar trebui să se gândească doar la viețile oamenilor care au fost distruse de dosarele bazate pe protocoale secrete. Ce e mai important? Să nu deranjezi niște activiști dubioși, cu legături și mai dubioase? Sau să aperi drepturile oamenilor?

Stan Mustață, spre exemplu, n-a mai apucat să i se facă dreptate. Timpul trece, abuzurile rămân…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Daniel Dragomir, apel către Dragnea și Tăriceanu”