Dan Kanninen despre statul paralel

Esența: Dan Kanninen, un analist politic american care a jucat un rol critic în alegerile din 2008 ale președintelui Obama, confirmă ceea ce spunea și Trump. Și anume, că statul paralel există și vorbește despre problema înțelegerii acestui fenomen în Europa Centrală și de Est.

Despre statul paralel

Ce știm deja? Că există de mult timp și în România o grupare care decide totul în țară, indiferent de votul populației.

Ce mai știm? Că propaganda statului paralel a făcut și încă face tot posibilul să manipuleze lumea, în special tineretul, să ducă în derizoriu acest subiect și să nu caute niciodată adevărul.

Dan Kanninen

Dan Kanninen a ocupat mai mult de 15 ani poziții de influență la toate nivelurile de guvernare și politică, jucând roluri cheie în procesul de elaborare a politicilor, în campanii și în managementul politic. El a sfătuit candidații la președinție, membrii cabinetului, guvernatorii, directorii principali din sectorul privat, organizațiile non-profit și coalițiile și șefii de stat străini. El este partener la grupul Smoot Tewes.

A jucat un rol critic în alegerile din 2008 ale președintelui Obama în calitate de director de stat în Wisconsin, după ce a lucrat în posturi de conducere în Wisconsin, Ohio și Carolina de Nord în timpul primăriilor…

Sursa: smoottewes.com

Așadar, un om care  l-a ajutat pe Obama în alegeri, acum spune aceleași lucruri ca Donald Trump. Adică, vorbește despre fake news și statul paralel.

Despre statul paralel

Atenție! Știrea este din 15 iunie 2018! Deci, cu mult înainte de manipulările și violențele de la protestul din 10 august!

Atunci, Mediafax relata:

Dan Kanninen, analist şi consultant politic american, a spus într-un interviu acordat MEDIAFAX, despre statul paralel, că guvernele din ţările est europene au abuzat de puterea lor, creând sisteme cu o conducere care a influenţat politica şi campaniile, prin atacuri la persoane sau alte metode.

În interviul acordat MEDIAFAX, la Interactive Central and Eastern Europe Festival (iCEE.fest), desfăşurat în perioada 14-15 iunie la Bucureşti, Dan Kanninen a declarat că statul paralel este o problemă generalizată în ţări din Europa Centrală şi de Est, şi că fenomenul poate distrage atenţia cetăţenilor, făcând dificilă înţelegerea acestora a ceea ce este sau nu real.

Concluzii

Mai are rost?

Cine nu vrea să înțeleagă fenomenul, chiar n-o va face niciodată.

Pentru că, cel puțin la noi în țară, TFL-iștii au fost îndoctrinați într-un anume fel. Și anume, să urască PSD-ul. Iar acest lucru îi cam împiedică să vadă dincolo de această ură.

Poate cu timpul se vor mai deștepta și ei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *