Dacian Cioloș se vrea Președinte, dar e doar un politruc

Esența: Fostul premier, Dacian Cioloș, ne-a arătat încă o dată că este un politruc ordinar, având un discurs populist care prinde la oamenii cu mintea odihnită.

Dacian Cioloș

Vă aduceți aminte de Dacian Cioloș, da? N-avem cum să uităm că a fost, la un moment dat, Prim-ministru al României. Și ce-a făcut? Păi…nu știu. Să ne zică el cu ce se laudă. Că România n-a văzut nimic, nici fonduri europene, nici măsuri luate pentru români. Doar OUG-uri pe bandă rulantă, unele neconstituționale, altele păguboase pentru România.

Ce spune acum?

Ei bine, ca orice politruc de rang înalt, devine populist în sensul cel mai rău al cuvântului.

Conform Digi24:

Fostul premier Dacian Cioloş spune că religia şi statul ar trebui să fie independente, nu să se influenţeze reciproc. El adaugă că, dacă era premier, nu ar fi acceptat referendumul pentru familie până nu era pus în aplicare cel referitor la reducerea la trei sute a numărului de parlamentari.

Dar a fost premier. Ce l-a oprit să pună în aplicare referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari?

A, da. Nimic. Dar ipocrizia e coană mare. Și Dacian Cioloș se bazează pe faptul că cei care îl ascultă habar n-au care este diferența între un referendum consultativ și un referendum decizional.

Și el cică vrea să candideze la prezidențiale…

Dar e bine cu mindfulnessu’

În același articol de la Digi24, Dacian Cioloș a mai relatat:

Spiritualitatea e aici în inimă. Şi nu are ce căuta politicul şi nicio instituţie a statului în inima mea şi în capacitatea mea de a alege în ceea ce cred. Sunt la fel de conştient că alegerile mele în ceea ce cred nu trebuie să afecteze libertatea celorlalţi. Între asumarea spiritualităţii fiecăruia dintre noi şi recâştigarea demnităţii noastre ca indivizi există o legătură profundă. Recâştigarea demnităţii individuale ne poate duce la recâştigarea demnităţii noastre ca societate şi ca neam. Din punctul ăsta de vedere, da, există o legătură între religie şi societate, dar trece prin inima fiecăruia. Nu trebuie manipulată de nimeni.

Am menționat că e un politruc ipocrit? Ok.

Mai adaug doar atât: mi-e scârbă, mă duc să vomit…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *