Cine este agresorul jandarmeriței? Unde lucrează?

Esența: Date despre agresorul jandarmeriței, locul de muncă, istoricul acestuia și cum imaginea unui singur om poate păta imaginea multora.

Cine este agresorul jandarmeriței?

Luju.ro a relatat în data de 23.08.2013 următoarele:

Potrivit avocatului, Daniel Dumitru, un tânăr de 32 de ani din Petrăchioaia, se ocupă la RCS-RDS cu instalarea de fibră optică, este căsătorit, și are un copil. Agresorul jandarmeriței a mai avut în trecut probleme cu legea. Mai exact, pe când era minor, acesta a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. Totuși, având în vedere vârsta pe care o avea atunci, Daniel Dumitru nu are cazier, după cum a declarat avocatul Iorga Marius Victor: ‘Orice faptă săvârșită în minorat nu poate fi considerată ca fiind un antecedent penal sau stare de recidivă. A furat mașina fratelui său, a mers 200 de metri și a lovit un stâlp. Problema nu a fost că a condus fără permis, ci că a lovit stâlpul care a cazut și a blocat toată circulația. A dat o declarație și a recunoscut’.

Care-i problema?

Ce zice avocatul? Că “problema nu a fost că a condus fără permis…” Pe bune? Adică să conduci fără permis (chiar dacă ești minor) e ceva normal? În ce țară trăim?

În țara în care un hoț minor, ajuns la “maturitate”, fură un pistol al unui jandarm!

Iar pentru că lucrează la RCS-RDS te face să-ți pui niște întrebări:

  • RCS-RDS s-a poziționat dintotdeauna împotriva PSD-ului. Oare așa își selectează angajații? Sau îi “educă” în acest spirit?
  • Când unii sau alții zic despre RCS-RDS că este o UM, oare astfel de cazuri nu întăresc această opinie?
  • A reacționat cumva RCS-RDS? Eu nu am văzut nimic. Nu s-a dezis? E de acord cu astfel de gesturi?

Asta-i alternativa la PSD-ALDE?

Păi, parcă opozanții PSD-ALDE erau intelectuali, cu cei 7 ani de-acasă…

Dar astfel de cazuri, precum agresorul jandarmeriței, pătează imaginea întregului colectiv. Știu că nu toți sunt de acord cu violențele. Dar pentru faptul că, la protestul din 10 august, mulți nu s-au delimitat de oamenii violenți, și ei sunt părtași la escaladarea violențelor.

Am mai explicat și mai repet și acum: Dacă oamenii pașnici se delimitau de oamenii violenți, Jandarmeria putea interveni de îndată. Așa, cei pașnici n-au făcut altceva decât să împiedice Jandarmeria. Practic, au fost complici cu cei violenți. Da, complici, chiar dacă n-au vrut asta.

Poate până data viitoare oamenii pașnici vor înțelege și se vor delimita imediat.

PS. Oare cei care au protestat în Piața Victoriei în data de 10 august au aflat ce recomandări pentru restabilirea statului de drept vin direct din Statele Unite?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *