Ce face un român stabilit în Marea Britanie?

Esența: Un român stabilit în Marea Britanie (sau mai mulți) și-a deschis o firmă cu numele de M**EPSD LTD. Altul (sau chiar același) și-a deschis o firmă cu numele M**EPSD.VIS LTD.

Cei 7 ani de acasă

Unii îi au, altora le lipsesc cu desăvârșire.

Ai fi zis că un român care e capabil să-și înființeze o firmă într-o țară străină este și inteligent. Nu?

Ok, poate este, dar dacă îi lipsesc cei 7 ani de acasă, inteligența e degeaba.

Ce face un român stabilit în Marea Britanie?

E inventiv? E original? E genial?

Poate te-ai aștepta ca răspunsul la oricare din cele 3 întrebări să fie “DA”. Ei bine, în acest caz răspunsul este “NU”.

Digi24 relatează:

Un bărbat român stabilit în Marea Britanie și-a deschis o firmă cu numele ‘M*** PSD’. Românul spune că este o formă de protest, după ce a pățit conaționalul lui stabilit în Suedia, care a optat pentru numere personalizate de înmatriculare cu deja celebrul mesaj anti-PSD.

M**EPSD - DIGI24
M**EPSD – DIGI24

Ce observăm?

Că știrea celor de la Digi24 este despre M**EPSD.VIS LTD, înființată in data de… 10.08.2018. Adică fix în ziua protestelor.

Dar, căutând firma, am mai dat de una.

M**EPSD LTD
M**EPSD LTD

Deci acest român stabilit în Marea Britanie n-a fost nici inventiv, nici original, nici genial.

Cineva i-a luat-o înainte. În data de 30.07.2018, altcineva (sau tot același român stabilit în Marea Britanie, cine știe) a înființat o firmă cu același mesaj. Super original, nu? Doar că asta nu e “VIS”, cum e cea din 10 august.

Oare ce activitate vor desfășura firmele respective? Vămuire?

“Geniile” gândesc la fel…?!

Și uite așa, manipulările din jurul protestului din 10 august ies, pe rând, la suprafață. Oare câți dintre cei manipulați vor înțelege cum a stat treaba asta cu M**E PSD, cu plăcuțele suedeze, cu vama chineză “Nădlac”, cu ura împotriva Jandarmeriei Române și cu gazele care modifică ADN-ul?

Oare #rezistenții care se lasă manipulați doar pentru că urăsc PSD-ul vor avea bunăvoința de a se informa măcar post-factum în legătură cu toate manipulările la care au pus botul? Sau vor găsi alte manipulări pe care să le urmeze doar pentru că “M**E PSD”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *