Bogdan Chirieac, aliatul lui Liviu Dragnea și al PSD-ului

Esența: Digi24 afirmă despre Bogdan Chirieac că este omul prin care Liviu Dragnea plasează în media principalele direcții de comunicare, după care încearcă să bage zâzanie între PSD-iști.

Cine este Bogdan Chirieac?

Analistul politic Bogdan Chirieac, primul ziarist român care i-a luat un interviu unui președinte American la Casa Albă – George W. Bush -, este unul dintre fondatorii DeCe News, un ziar online, quality, de succes.

Cunoscut specialist pe politică externă, Bogdan Chirieac are capacitatea, grație experienței acumulate în decursul a peste două decenii de activitate publicistică, să realizeze și să analizeze obiectiv și cu argumente bine documentate realitățile care macină societatea românească, în context global.

Sursa: DCNews.ro

Cine este Bogdan Chirieac (varianta Digi24)?

Bogdan Chirieac, omul prin care Liviu Dragnea plasează în media principalele direcții de comunicare…

Sursa: Digi24

În același articol, Digi24 a relatat că Bogdan Chirieac a declarat vineri seară la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă trebuie să plece:

Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara.

Ne revenim?

Mie încă îmi vine greu să cred partea cu “omul prin care Liviu Dragnea…”.

Cum poate o instituție media ca Digi24 să afirme în același articol frazele: “omul prin care Liviu Dragnea…”, după care “(Doamna Dăncilă) trebuie să plece…”?

Gata, știu. Digi24 vrea să preia o opinie personală a lui Bogdan Chirieac și să i-o pună în cârcă lui Liviu Dragnea. Vrea să inducă ideea unei rupturi în interiorul PSD-ului acolo unde nu este. Cel puțin nu apare în spațiul public, poate în interior o fi.

Păi, dacă plăcuțele s-au fâsâit, dacă “revoluția” s-a fâsâit, dacă manipulările au început să iasă pe rând la suprafață, ce-a zis Digi24? Hai să mai încercăm o fază: băgăm zâzanie între ei, că numai PSD-ul mai poate să dea jos Guvernul.

Bravo! Oare Bogdan Chirieac este de acord cu ce face Digi24?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *