Atac aerian cu drone de tip “mosquito”

După ce, în data de 20 iunie 2019, “oamenii care lucrau un teren din Fetești s-au trezit înconjurați de tancuri și s-au trezit brusc sub o rafală de gloanțe oarbe” (sursa: Realitatea.net), câțiva feteșteni s-au supărat foc pe partenerul strategic și au pus la cale un atac aerian cu drone de tip “mosquito”, drone ce se găsesc frecvent pe timp de vară pe malurile brațului Borcea.

Drone “mosquito”? What the f…

Dronele “mosquito” sunt cele mai vechi drone pe care le cunoaște omenirea. Posibil și dinozaurii să fi avut astfel de drone, nimic nu este exclus.

Mari giganți din industria IT, scutiți de impozit în România ca să poată replica această tehnologie antică, încă nu au reușit să o înțeleagă, darămite să o și reproducă.

IT-iștii români, dar nu numai, nu înțeleg de unde apar aceste drone, care este scopul lor, și cum de sunt atât de eficiente deși bateria ține doar câteva luni pe an, iar o reîncărcare completă durează cel puțin 9 luni. Cea mai des acceptată explicație o reprezintă vechimea modelului.

Schițe ale dronei “mosquito” au existat și pe vremea egiptenilor, semn că și aceștia se confruntau cu atacuri aeriene de acest tip.

Schiță drone "mosquito"
Schiță drone “mosquito”

Dar țăranu’ român…

Nu te pui cu el. Nici cu tancu’, nici cu blindatu’.

O fugi el, țăranu’, dar și când contraatacă, te pălește de unde nu te aștepți.

Așadar, cum spuneam și mai devreme, feteștenii, speriați de tancurile partenerului strategic, au lansat un atac aerian asupra acestora ca să se răzbune după sperietura trasă.

Numai că, modelul “mosquito” fiind unul foarte vechi, iar softul nemaifiind actualizat din cretacic, dronele au luat-o razna și s-au împrăștiat pe tot teritoriul țării, ba chiar au și emigrat ilegal spre alte zone.

Astfel, ceea ce trebuia să fie doar un act de răzbunare punctual, a ajuns să fie o teroare pentru întraga populație a României, iar autoritățile par depășite de situație pentru că… afară plouă.

Măcar în București Primarul General a lansat o campanie numită “adoptă un țânțar”, iar la Cluj se zvonește că ar urma să se lanseze programul “Primul țânțar”.

Țânțari - oferta eMag

Iar cei de la eMag fac deja bani din tot acest haos. Bravo lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *