Ana Birchall, un ministru al justiției “european”?

Ana Birchall, actualul Ministru al Justiției, atât prin declarațiile și faptele sale, cât și prin asocierile cu diverse persoane controversate, aruncă opinia publică în ceață.

Dar gesturile sale n-ar trebui să ne mire…

Despre Ana Birchall

“Am 45 de ani, sunt căsătorită cu Martyn din noiembrie 1998 şi împreună avem o minunăţie de băiat de 17 ani, Andruţu. Am copilărit în comuna Fulga de Jos, judeţul Prahova într-o familie simplă, de ţărani, dar care mi-au dat cea mai frumoasă zestre pe care un părinte o poate da copilului său: o educaţie având la bază o scară a valorilor pe care vreau să o transmit şi eu copilului meu.”, spune Ana Birchall pe site-ul său.

Despre studii, numai de bine:

“Am ales să urmez cursurile de masterat (LL.M) în drept la Yale Law School din S.U.A. După absolvirea masteratului în drept (cu note echivalentul Magna Cum Laude în cursuri precum Dreptul Internaţional şi Dreptul Falimentului, Reorganizare Financiar – Bancară şi Comercială) am continuat studiile în cadrul Yale Law School, urmând cursurile de doctorat (J.S.D.) sub îndrumarea Prof. Anthony T. Kronman, decanul Yale Law School.

Tema lucrării de doctorat a fost ‘Dreptul falimentului aplicat sistemelor bancare din ţările Central şi Est Europene’– o analiză comparativă a dreptului falimentului aplicabil sistemului bancar din SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, România, Ungaria, Polonia şi Cehia.

Pe întreaga perioadă a studiilor de doctorat am fost bursier Goldman Scholarship, bursă acordată de Yale Law School. (sursa: anabirchall.ro)

CV-ul doamnei Ana Birchall este de invidiat, nu?

Fără a arunca vreo acuzație asupra doamnei Ana Birchall, hai să vedem, pe scurt, și câteva elemente din CV-ul oficial de pe site-ul Guvernului:

2013 – Prezent

“Member of the Global Advisory Council WeConnect International”

În traducere: “Membru al Consiliului Consultativ Global WeConnect International”

Ce este WeConnect International?

“WEConnect International este o rețea globală care conectează afaceri deținute de femei și cumpărători calificați din întreaga lume.

“WEConnect International identifică, educă, înregistrează și certifică afacerile cu sediul în afara S.U.A., în care una sau mai multe femei dețin cel puțin 51% din afacere și pe care o gestionează și controlează, pentru ca apoi să le conecteze cu cumpărători corporativi multinaționali.”

Corporații multinaționale membre ale WeConnect
Corporații multinaționale membre ale WeConnect

Sursa: WeConnect International

Ce putem înțelege?

O politică globalistă, feministă, axată pe corporații multinaționale.

2013 – Prezent

“Ambassador of the acclaimed NGO, Vital Voices, established by Hillary Clinton, within the Global Ambassadors programme”

În traducere: “Ambasadorul ONG-ului aclamat, Vital Voices, înființat de Hillary Clinton, în cadrul programului Global Ambassadors”

Ce este Vital Voices?

Motto: “Investim în femei. Îmbunătățim lumea.”

Scurtă descriere: “Căutăm în lume un lider femeie cu o viziune îndrăzneață. Apoi, vom coopera cu ea pentru a face ca această viziune să devină realitate. Prin investiții pe termen lung care îi vor spori abilitățile, conexiunile și vizibilitatea, îi accelerăm eforturile, îmbunătățind lumea pentru noi toți.”

Sursa: Vital Choices

Ce putem înțelege?

Că Vital Choices, ONG înființat de Hillary Clinton, contracandidata lui Donald Trump la alegerile din 2016, se ocupă de “creșterea” de femei lider.

De ce lideri? Tot de pe site-ul Vital Choices aflăm:

“Investim în lideri deoarece își asumă responsabilitatea de a îmbunătăți societățile. Ele (femeile lider) întăresc legile, creează locuri de muncă și protejează libertățile politice.”

Și acum vine întrebarea…

Este Ana Birchall un ministru “european”?

Întrebarea poate părea nejustificată, inutilă, etc. Doar trăim în România, membră UE, nu?

Dar, având în vedere CV-ul doamnei Ana Birchall, legăturile cu stânga democrată a Statelor Unite ale Americii, cu mediul de afaceri multinațional, cu mișcări feministe internaționale, întrebarea nu mai pare una deplasată.

Să adunăm informațiile din CV și să le avem mai aproape una de cealaltă:

  • “căsătorită cu Martyn” (englez);
  • “cursurile de masterat (LL.M) în drept la Yale Law School din S.U.A“;
  • “cursurile de doctorat (J.S.D.) sub îndrumarea Prof. Anthony T. Kronman, decanul Yale Law School“;
  • “Tema lucrării de doctorat a fost ‘Dreptul falimentului aplicat sistemelor bancare din ţările Central şi Est Europene‘- o analiză comparativă a dreptului falimentului aplicabil sistemului bancar din SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, România, Ungaria, Polonia şi Cehia”;
  • “Membru al Consiliului Consultativ Global WeConnect International” (globalism, feminism, multinaționale);
  • “Ambasadorul ONG-ului aclamat, Vital Voices, înființat de Hillary Clinton, în cadrul programului Global Ambassadors” (“creșterea” femeilor lider, parte a politicii globaliste de stânga din SUA);
  • “Ele (femeile lider) întăresc legile, creează locuri de muncă și protejează libertățile politice”

Din informațiile publice…

Putem trage concluzia că actualul Ministru al Justiției, Ana Birchall, numai ministru “european” nu este.

Este un ministru educat în spiritul politicilor de stânga, globaliste, ce au ca punct central politici așa-numite “anti-discriminare”, dar care, din experiențele oferite de întreaga emisferă vestică a planetei, aduc foarte multe nemulțumiri, scandaluri și chiar și discriminări.

Ciudat, nu? Politici anti-discriminare care discriminează.

Nu vreau să intru prea mult în detaliu acum, dar un mic exemplu voi da: propaganda LGBT. Nu cred că mai este nevoie să dezvolt acest subiect pentru că societatea românească s-a lovit deja de mai multe ori de această propagandă (“Iubirea nu se votează“, da?).

Legătură cu PSD-ul?

Bun, dar Ana Birchall nu este ministru în Guvern de capul ei. A fost numită de un partid și acceptată de o coaliție.

De ce a numit-o PSD-ul pe Ana Birchall în funcția cea mai controversată din ultimii ani? Poate mulți se întreabă acest lucru, dar nu vor să creadă ceea ce este (aproape) evident: PSD-ul se transformă într-un partid progresist, globalist, după modelul stângii internaționale (din SUA și UE).

Și pentru acest lucru are nevoie de oameni educați în acest spirit.

E de bine? E de rău?

Doar electoratul va decide acest lucru la următoarele alegeri locale și/sau parlamentare.

Și… oare toate suspiciunile legate de complicitatea Anei Birchall la boicotul (repetat al) CSM-ului și suspiciunile legate de posibilitatea desființării Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție sunt justificate? Dacă ne uităm la CV, sunt.

Dar, “om trăi și om vedea”.

Până atunci rămân vorbele doamnei Ana Birchall: “Orice analiză e importantă, orice raport e important și dumneavoastră știți că atunci când, ca regulă generală, când ești într-un club, e nevoie să respecți regulile.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Ana Birchall, un ministru al justiției “european”?”