Alianța 2020 USR PLUS – listă candidați europarlamentare

Pe 26 mai 2019 vor fi alegeri europarlamentare. Alianța 2020 USR PLUS se află pe poziția nr. 2 pe buletinele electorale. Cu cine se prezintă în fața alegătorilor?

Listă candidați europarlamentare Alianța 2020 USR PLUS

Lista* Alianței 2020 este deschisă de fostul premier, Dacian Cioloș (PLUS), urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoș Nicolae Pîslaru (PLUS) și Clotilde Armand (USR).

Lista este continuată de Ioan Dragoș Tudorache (PLUS), Nicolae Ștefănuță (USR), Vlad Botoș (USR) și Ramona Victoria Strugariu (PLUS).

În continuare se află Vlad Gheorghe (USR), Alin Cristian Mituța (PLUS), Naomi Reniuț Ursoiu (USR) și Oana Țoiu (PLUS).

* Află mai multe detalii despre fiecare candidat dând click pe numele acestuia. Vei fi redirecționat către pagina oficială. Pentru lista completă accesează site-ul oficial al alianței 2020.

Impresii

În afară de primii patru candidați, Alianța 2020 vine în fața alegătorilor cu oameni relativ necunoscuți opiniei publice.

Declarativ, Alianța 2020 are obiective care sună bine:

  • Recâștigarea încrederii în viitorul României, ca parte a Uniunii Europene, printr-o activitate credibilă, respectată de reprezentare a României în Parlamentul European.
  • Asigurarea dezvoltării economice, prin atragerea de investiții și absorbția de fonduri europene, dezvoltarea agriculturii și satului românesc, a infrastructurii și a antreprenoriatului și crearea de locuri de muncă bine plătite.
  • Bunăstare și creșterea calității vieții, prin asigurarea unor servicii de sănătate, de educație și sociale la standarde europene.

Sursa: Site-ul oficial al alianței 2020

Dar…

Prima bulină nu zice nimic concret.

Bulinele doi și trei vin cu o doză de scepticism, având în vedere “realizările” guvernului Cioloș în aceste domenii.

Oare, dacă ar scăpa de mesajele de ură împotriva PSD-ului lansate în spațiul public de anumite personaje apropiate Alianței 2020, ar reuși să convingă lumea să-i voteze?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Alianța 2020 USR PLUS – listă candidați europarlamentare”