Alegerile din SUA, viitorul României și al UE

Esența: Poate te întrebi care este legătura dintre alegerile din SUA și orice din România? Ei bine, alegerile din SUA vor influența atât viitorul României, cât și al Uniunii Europene.

Începutul

În data de 6.11.2018, Antena 3 a relatat:

Marți seară a avut loc o întâlnire operativă pentru a analiza eșecul ‘Valiza’, la care au participat oameni aleși din structurile instituțiilor de forță, dar și politicieni.

Potrivit surselor Antena 3, la întâlnire a fost prezent Pahonțu, dar și Predoiu și Vlase.

Mai multe persoane au fost prezente și din ministerul de Interne. În cadrul întâlnirii s-au făcut și planuri de viitor.

Coincidențele

Dacă întâlnirea operativă a avut loc, aceasta s-a petrecut în jurul mai multor evenimente, nu doar în jurul cancanului cu valiza.

Pe rând…

TeleormanLeaks

În data de 5.11.2018, Rise Project anunța două lucruri:

  1. Conținutul valizei (o parte);
  2. Restul conținutului (în curând).

Dar au trecut două zile deja și nimic! Avem doar cancan. De aceea și ștampila de “eșec” pusă de cei de la Antena 3.

SorosLeaks

…oarecum.

În data de 4.11.2018, deci cu o zi înainte de apariția pe site-ul celor de la Rise Project a cancanului “TeleormanLeaks”, Daniel Dragomir afirma pe pagina sa de facebook:

Cutia mea cu surprize. Tot cu leaks.

Ieri și azi Coldea și Buzaianu s-au tot învârtit prin Elveția. Caută soluții să ajungă la fiul lui Soros pentru a-i face lobby lui Cioloș să ajungă președinte în 2019.

Începem să scoatem la lumină caracatița economică a statului paralel, Buzaianu, Coldea, Maior, întâlniri conspirative în Emirate, la Beaulieu sur Mer, șpăgi, Africa și Hidroelectrica.

Dacă tot umblă tot felul de leaks pe aici, deși nu mi-a adus nici un țăran din Teleorman vreo valiză, am decis să încep să umblu la cutiuța proprie cu surprize: o fotografie specială cu Buzaianu și mâna sa dreaptă și stângă, intermediar, proxy și denunțător în anumite spețe ‘sensibile’, Marius Stoica.

Va urma. Leaks nu glumă.

Alegerile din SUA

Bun…care este legătura dintre alegerile din SUA și orice din România?

Varianta scurtă și (un pic) cinică? “Dreapta” din România “ia lumină” de la democrații din SUA, iar “stânga” de la republicani.

Bun, și care este legătura, până la urmă?

Legătura o reprezintă soarta statului, dar și soarta statului paralel. Cine încă nu “vede” statul paralel din România, poate să “ia lumină” de la un american.

Dar lucrurile nu se opresc aici

Democrații au făcut opoziție de dragul opoziției. Ce înseamnă asta? Adică opoziția de tip Soros, cu proteste de stradă, scandaluri, dosare penale, etc. De la democrați “au luat lumină” PNL și USR. Și să nu uităm de #rezist.

În timp ce republicanii, în frunte cu Trump, au adus Statelor Unite o creștere economică semnificativă. De la republicani “au luat lumină” PSD și ALDE.

După cum arată rezultatele de la alegerile din SUA, democrații au câștigat Camera, iar republicanii Senatul. Asta s-ar “traduce”, în cel mai simplist mod posibil, astfel: PSD-ALDE au șanse foarte mari să guverneze în continuare, iar “lovitura de stat” a “dreptei” mai are de așteptat.

Ce înseamnă asta?

Când România va prelua Președinția Consiliului UE, Guvernul va fi unul cu “politici republicane”, în loc să fie unul cu “agendă democrată”. Asta însemnând că statul paralel din România va fi slăbit până la impotență (să sperăm). Iar asta se traduce, în actualul context al Uniunii Europene, în impunerea punctelor de vedere ale lui Trump (prin PSD), care nu prea coincid cu cele ale puterilor din vârful Uniunii (influență democrată, pe filiera Soros).

Ce va urma? Circ. Circ total. În SUA, în România și în toată Uniunea Europeană. Statul paralel creat de democrați nu se va da bătut. Oare de ce se fac “planuri de viitor”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Alegerile din SUA, viitorul României și al UE”