Ai vota o femeie pentru funcția de Președinte? (sondaj)

“Este România pregătită pentru o femeie în funcția de Președinte?”

Cam așa ar suna o întrebare a propagandei de stânga. Cel puțin din partea propagandei din Statele Unite (vezi CNN) unde, sistematic, populația este “pregătită” pentru a vota o femeie în 2020.

După care ar urma o sumedenie de articole de presă care să susțină această idee. Iar cu cât ne-am apropria mai mult de alegerile prezidențiale, cu atât ar apărea din ce în ce mai multe articole care ar pune femeia în centrul atenției. Să sperăm că noi vom evita acest val de articole…

Eu mă voi limita la a pune o singură întrebare pe această temă și nu pentru că aș vrea să promovez pe cineva, ci pur și simplu pentru a afla cum gândiți voi.

O femeie Președinte?

Avem deja anunțul făcut de Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie care și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2019.

Și, deși este singura care și-a anunțat candidatura, ar mai fi câteva nume de femei ce ar putea candida la sfârșitul anului.

Printre numele vehiculate în presă avem:

  • Gabriela Firea;
  • Viorica Dăncilă;
  • Lia Olguța Vasilescu;
  • Ecaterina Andronescu;
  • Laura Codruța Kovesi.

Și până la alegeri vom afla dacă persoanele ale căror nume sunt vehiculate în presă vor candida la funcția de Președinte sau nu.

Însă până atunci, te întreb:

Ai vota o femeie pentru funcția de Președinte?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Ai vota o femeie pentru funcția de Președinte? (sondaj)”