11 septembrie 2018, un an de la începerea războiului

Esența: Astăzi, 11 septembrie 2018, se împlinesc 17 ani de la atentatele din SUA. Tot astăzi se împlinește un an de la începerea războiului cu statul paralel.

Ziua de 11 septembrie

Pentru americani, această zi este una neagră. Toată lumea știe ce s-a întâmplat în anul 2001.

Victimele atentatului din 11 septembrie 2001 au fost astăzi comemorate la baza de la Deveselu. Mihai Fifor a declarat: “Acum 17 ani vedeam cu toţii îngroziţi cum în Statele Unite are loc un atac asupra aliatului, asupra partenerului nostru, un atac îngrozitor împotriva democraţiei, împotriva libertăţii, împotriva ideii de umanitate, în ultimă instanţă, un atac pe care România l-a privit aşa cum l-au privit toate celelalte ţări democratice ale acestei lumi, cu gândul că nu putem sta deoparte, că trebuie să fim alături de partenerii noştri.”

Sursa: Antena 3

Dar pentru noi, românii, mai înseamnă ceva

Astăzi, 11 septembrie 2018, se împlinește un an de când Daniel Dragomir a decis să iasă public și să facă multe dezvăluiri despre Statul Paralel, despre Coldea SRL, PFA Kovesi și acoliții acestora:

1 an – 11 septembrie

Se împlinește astăzi fix un an de când am decis să ies public. Victor Ciutacu și Ion Cristoiu mi-au fost alături atunci și vor avea parte de aprecierea mea pentru tot restul vieții.

Apoi, fiecare dintre voi mi-ați fost alături.

Aduceți-vă aminte cum arăta România anul trecut pe vremea asta. Am realizat multe împreună în acest an, alături de bărbați și femei care au avut curajul să iasă public la lupta deschisă cu statul paralel.

Vă asigur că voi duce această bătălie până la capăt.

Am avut un singur obiectiv pentru acest an: să dau curaj celor din jur.

Pentru anul ce urmează am un nou obiectiv: să distrugem definitiv statul paralel și să începem să reconstruim România. România liberă.

#curaj
#romania30 

Cu această ocazie

Vreau să-i mulțumesc public că mi-a dat și mie curaj să construiesc acest blog prin care să pot contribui la combaterea propagandei securiste și la trezirea naivilor la realitate.

Într-o perioadă în care securismele păreau că nu vor avea niciun sfârșit, Daniel Dragomir ne-a redat speranța.

Vă mulțumesc că mi-ați redat și mie speranța că România poate avea un viitor frumos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *